БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Скандинавско легло Комфорт - ТЕД

0,00 лв.

Скандинавско легло Комфорт - ТЕД

0,00 лв.
Продуктов код: 196587
В търсене на елегантния и изчистен стил, с който са известни мебелите от севера, а и в търсене на смисъла, който хората с развити ценности влагат в тях, създадохме модела Шведски комфорт (Swedish comfort).
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 196587
Гаранция - 15 години
Марка - Тед

Описание

Скандинавско легло Комфорт

В търсене на елегантния и изчистен стил, с който са известни мебелите от севера, а и в търсене на смисъла, който хората с развити ценности влагат в тях, създадохме модела Шведски комфорт (Swedish comfort).

В меката основа е заложен класическият „бонел пакет”. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Второто ниво, матракът, е със сърцевина от индивидуално пакетирани пружинки - феноменална концепция, въведена от лидера Vi-Spring, която променя представите за лукс и комфорт в световен мащаб. Тази система от независимо движещи се малки пружинки, всяка една поставена в отделно джобче, позволява да се постигне „независимост” на точките на натиск, като напрежението, оказвано от една част на тялото не се предава на други негови части. Различните зони на натиск са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и добавят усещането за стабилност и комфорт.

Концепцията е допълнена от топ матрак, изработен от латекс, мемори пяна или високоеластична HR пяна - за постигане на галеща мекота в пропорция, която не нарушава цялостните ортопедични характеристики на конструкцията на леглото.

Предимства / Ключови характеристики

Серия Скандинавски легла

Цялостна концепция за ненадминат комфорт „Комфортен е не „мекият” матрак, а този, който обгръща и поддържа всяка една част на тялото от главата до пръстите на краката, без да създава нито една точка на напрежение”. Скандинавските легла са едни от качествените мебели по отношение на майсторска изработка и визия.

По традиция в скандинавските страни и северната част на западна Европа се отделя сериозно внимание на дома и комфорта на спане. Елегантността е разположена в задушевното лично пространство на спалнята, в изчистените форми и в несравнимия комфорт. Скандинавците се стараят да си подсигурят най-добрите възможни условия за сън и възстановяване, с пълното разбиране, че качественият сън е качествен живот. От средата на миналия век, мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност. И точно този опростен, но забележителен дизайн дава тласък на модерното разбиране, че семплият функционален стил е сам по себе си превъзходен. Nordic Collection събира в себе си философията на фирмата, че добрият сън наистина има силата да промени целия живот и опита, натрупан в търсене на перфектния комфорт.

След години наблюдения и изпробване на най-качествените образци на най-добрите майстори на легла по света, екипът на ТЕД успя да формулира своето разбиране за абсолютния лукс при сън и почивка. В същността му стои виждането, че е необходима цялостна система, в която всеки един от елементите да допринася за постигането на усещането, че притежавате перфектното легло.

Леглото включва:

  •  Мека основа с ядро от множество пружини в класически пакет Бонел, разположен върху устойчива рамка от иглолистна дървесина. За по-голяма устойчивост, пружинното ядро е укрепено с метална щанга. Общата височина на основата (с крачета) е 34 см. 

  •  Висококачествен матрак, чиято сърцевина е изградена по технологията Pocket spring, при която всяка пружинка е самостоятелно отделена в текстилно джобче и закрепена към останалите посредством еластични връзки. Специалната конструкция на ядрото е със седем комфортни зони с различна твърдост, съобразена със специфичния натиск на различните части от тялото. По този начин се постига равномерно разпределяне на тежестта по цялата повърхност на матрака, което спомага за пълноценно отпускане на мускулатурата.

  •  Топ матрак с ядро от високоеластична пяна, латекс или мемори пяна  - може да изберете един от тези материали, в зависимост от предпочитанията си. Целта на изделието е да подобри цялостния комфорт по време на сън и почивка.

  •  Елегантен завършек на леглото е капитонираната табла (дебелината й е между 10 и 12 см), като отново имате възможност за избор относно дизайна й. Прикрепянето на таблата към леглото се извършва чрез релсова сглобка. 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители