БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Smart, 16 см двулицев матрак - Ergonomico

Smart, 16 см двулицев матрак - Ergonomico

506,00 лв.

249,00 лв.

51% намален
Средно твърд

506,00 лв.

249,00 лв.

Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : сря 9 дек. - чет 10 дек.
Продуктов код - 44.04.44
Състав - Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 16 см
Тип - Не пружинен
Марка - Ergonomico

Описание

Двулицевият матрак Smart предлага оптимално съчетание на последните производствени технологии с висококачествени материали на отлична цена.Сърцевината на модела е изработена от Multiflex пяна , характеризираща се с изключителна устойчивост, плътност и експлоатационни качества. Материалът е гаранция за еднакъв комфорт и независимост на опорните точки, което спомага за оптимален баланс при двама спящи с различно тегло.Отворената клетъчна структура осигурява свежа и чиста среда за сън, като същевременно защитава матрака от бактерии, акари и мухъл. Добрият вентилационен ефект към вътрешността на матрака е гарантиран и от страничния борд от 3D дишаща материя . Постоянната циркулация на въздуха предотвратява изпотяването, влажността и излишната топлина през различните сезони. Продуктът е идеален за хора, страдащи от алергии и астма. Изброените характеристики превръщат матрака в изделие за здравословен сън, релаксация и истински пълноценна почивка.

Матрак Smart се предлага вакуумиран под формата на руло, което запазва качествата му до момента на самата употреба. Той възстановява оригиналната си форма до 24 часа след разопаковане. Препоръчва се употреба върху подходяща ламелна подматрачна рамка.

8 години производствена гаранция. 

Предимства / Ключови характеристики

  • Изграден от материала Multiflex с висока плътност, той носи основните предимства на висококачествен матрак за здравословен сън.

  • Multiflex - високоеластичен материал, който благодарение на високата си плътност, създава стабилна ортопедична основа и анатомичен комфорт.

  • Страничен борд от 3D материя за активно аериране. Плат с хипоалергенни фибри

  • 8 години гаранция

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители