БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Silver Care Memory 21см, двулицев матрак Paradise

362,00 лв.
Средна

Silver Care Memory 21см, двулицев матрак Paradise

362,00 лв.
362,00 лв.
Продуктов код: 10.01.10.
Silver Care Memory е нов модел, специално разработен за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа. Ядрото се състои от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, което предлага възможност за избор на усещане за мекота.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 10.01.10.
Състав - Мемори пяна, HR пяна
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 21 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 10 години
Марка - Paradise

Описание

Silver Care Memory е нов модел, специално разработен за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа. Ядрото се състои от едностранно профилирана високоеластична HR пяна, което предлага възможност за избор на усещане за мекота. Профилираната зона на матрака създава усещане за естествен пружиниращ и масажиращ ефект. Допринася за по-добрата вентилация и естествено самопроветряване на матрака.

Модел Silver Care Memory се предлага с луксозна дамаска, прошита с  memory  пяна. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и приема формата на неговите извивки.

Дамаската Silver Care е разработена по иновативна технология и съдържа сребърни йони в тъканта. Има силно антибактериално действие и предотвратява появата на неприятни миризми.

Предимства / Ключови характеристики

 Двулицев матрак предназначен за използване с подматрачна рамка.

 Луксозен Silver Care калъф с втъкани сребърни нишки за по-добра антибактериална защита. Предпазва вас и вашето семейство.

 Ядрото на матрака е съсвавено от профилирана HR пяна. Създава масажиращ ефект и позволява по-бързата релаксация на тялото.

 Две степени на твърдост и на усещане от двете страни на матрака.

 Мемори пяна прошита в калъфа - максимално близо до тялото за по-приято усещане.

 Дамаска със сребърни йони.

  Височина - 21 см.

Произведен в България

Гаранция - 10 години. 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители