БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Протектори за Матраци

Най-купувани протектори за матрак в matraci.bg

Протектор за матрак Risuenos
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с четири ластика Sleepy
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с цип - Sleepy
Deluxe - непромокаем протектор за матрак Sleepy
Сортирай по
Показани {{ shown }} от {{ totalProductCount }}
Всички Протектори за Матраци
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с четири ластика Sleepy
Deluxe - непромокаем протектор за матрак Sleepy
Непромокаем протектор с четири ластика Magniflex
Протектор за матрак Risuenos
Непромокаем протектор за матрак с цип - Sleepy
20% намален
Непромокаем протектор за матрак с цип - Sleepy
Протектор за матрак Alegrias Natura Don Almohadon
Aloe Vera - луксоен протектор за матрак Sleepy
Протектор за матрак Risas Tencel Fitted Don Almohadon
Непромокаем памучен протектор Comfort Magniflex
Протектор за матрак  Sonrisas Quilted Reversible Don ALmohadon
Непромокаем протектор Natura Eucalypt

Протектор за матрак – същност и функции

Един протектор за матрак би ви бил доста полезен по отношение съхранението в отлично състояние на вашия спален продукт. Неслучайно това е един от най-популярните и закупувани от потребителите аксесоари в спалната индустрия. Основните функции на даден протектор за матрак могат да включват запазване на чистия му вид, защита от различни видове течности, както и гарантиране на оптималната среда за сън. Разбира се, наличието на споменатите функции донякъде зависи и от избора ви на конкретен вид протектор за матрак. В следващите редове ще видим кои са главните видове и какви са разликите между тях. В допълнение, ще ви представим специалните предложения на онлайн магазин Matraci.bg от категория „Протектор за матрак“.

Кои са главните видове протектор за матрак?

  1. Обикновен протектор за матрак – обикновеният протектор за матрак би ви бил достатъчен, ако вашият спален продукт се съхранява в нормални условия и няма никакъв досег с влага, течности и други подобни рискови фактори. Той осигурява базовата защита от прах и най-често срещаните замърсявания и зацапвания. Ниската цена е голямо преимущество на този вид протектор за матрак, заради което е предпочитан от масовия потребител.
  2. Непромокаем протектор за матрак -  на непромокаем протектор за матрак се залага, когато е налице нужда от защита срещу влага и течности. Такава защита е особено необходима в помещения с висока влажност, както и в случай, че имате навика да държите чаша с вода или други течности в близост до спалнята. Непромокаемият протектор за матрак има широко приложение и в стаите и помещенията, обитавани от малки деца, по обясними причини.
  3. Антиалергичен протектор за матрак – от антиалергичен протектор за матрак се нуждаят най-вече хората, които страдат от различни алергии. Ако сте сред тях, вероятно знаете колко некачествен и неспокоен е сънят през нощта при проявяване на обичайните симптоми. В резултат се събуждате напълно изтощени, в лоша кондиция и без сили и желание за каквато и да било активност. Как антиалергичният протектор за матрак ще ви предпази от подобно развитие на нещата? Той се явява естествена защитна преграда срещу прахови акари и други вредни микроорганизми, натрупването на които може да подсили нежеланите симптоми. Така благодарение на антиалергичния протектор за матрак се създава подходяща среда, благоприятстваща спокойния сън и пълноценната ви почивка.

Защо да си вземете протектор за матрак от Matraci.bg?   

Различни марки – в категория „Протектор за матрак“ на онлайн магазин Matraci.bg можете да намерите артикули от различни марки. Нашата собствена марка Sleepy е подходящ избор за всеки потребител, тъй като е разработена от екип с богат опит в сферата на спалната индустрия и предлага на пазара само и единствено продукти с доказано най-високо качество. Също така предлагаме най-популярните и търсени модели протектор за матрак на други родни и чуждестранни производители, като например iSleep и Don Almohadon.

Богат избор и по отношение на други критерии -  при нас в категория „Протектор за матрак“ има доста богат избор и по отношение на други важни критерии. Сред тях е например размерът. В онлайн магазин Matraci.bg можете да откриете всякакви размери протектор за матрак, така че аксесоарът да съответства максимално на вашата спалня.  Предлагаме обикновени, непромокаеми и антиалергични модели протектор за матрак, като артикулите са разпределени във всички ценови класове.

Постоянни промоции и намаления – в онлайн магазин Matraci.bg непрекъснато са налице промоции и намаления на определени продукти. Това важи в пълна степен и за артикулите от категория „Протектор за матрак“. Възползвайте се от въпросните промоции и намаления, и си вземете протектор за матрак на максимално изгодна за вас цена.

Експертна консултация – служителите ни са насреща да ви помогнат във връзка с избора на подходящ за вашите нужди протектор за матрак. Само трябва да ни кажете за какво помещение става въпрос и какви рискови фактори за вашия спален продукт са налице. Впоследствие ние ще ви насочим към този протектор за матрак, който най-добре отговаря на определените от вас цели и приложения. 

Специалните предложения от категория „Протектор за матрак“ в Matraci.bg

Непромокаем протектор за матрак Sleepy – способен да удължи значително живота на вашия спален продукт, предпазвайки го от влага и различни видове течности. В допълнение, е изграден от дишаща материя, която осигурява отличната циркулация на въздуха и не позволява да се получи спарване. Непромокаем протектор за матрак Sleepy е лесен за поставяне и може да се закрепи идеално за ъглите на всякакъв тип матраци.

Протектор за матрак - SleepyПротектор за матрак - правилният избор 

Zip Protect - непромокаем протектор за матрак тип калъф с цип – Sleepy – иновативен протектор за матрак, чийто външен вид напомня на калъф с цип. Ефективно покрива спалния продукт от всички страни и не допуска прекия му досег с различните фактори на външната среда – от най-често срещаните течности до вредни микроорганизми и разнообразни източници на замърсяване и зацапване. Освен това моделът протектор за матрак е с покритие, гарантирщо мек и нежен контакт с човешката кожа.

Протектор за матрак Zip Protect - тип калъф с ципПротектор за матрак - бъдете сигурни 

Deluxe - непромокаем протектор за матрак тип ластичен чаршаф Sleepy – още един първокласен протектор за матрак от марката Sleepy. Покрива спалния продукт от горе и се закрепя за него посредством ластик. Ефективно предпазва както от влага и течности, така и от различни външни фактори, предизвикващи замърсяване и зацапване. Не по-малко важни са и антибактериалните материи, от които е съставен този протектор за матрак. Те ще ви помогнат да държите надалеч вредните бактерии и микроорганизми, които биха могли да попречат на качествения ви и пълноценен сън. 

Протектор за матрак Deluxe - ластичен чаршафПротектор за матрак - изберете и купете 

Risuenos / Cian - протектор за матрак с цип – протектор за матрак, който е част от каталога на популярната испанска марка Don Almohadon. Направен е от памук със Sanitized антибактериално третиране на своите тъкани. Огромно преимущество е, че по никакъв начин не се свива по време на пране. Удобният и практичен цип пък спомага за изключително лесното му поставяне и сваляне от спалния продукт.

Протектор за матрак Risuenos Don Almohadon калъф с ципПротектор за матрак - най-доброто решение 

Доверете се на онлайн магазин Matraci.bg и си вземете протектор за матрак от най-високо качество на изгодна за вас цена!


Протектор за матрак – същност и функции
Кои са главните видове протектор за матрак?
Защо да си вземете протектор за матрак от Matraci.bg?
Специалните предложения от категория „Протектор за матрак“ в Matraci.bg

С повече от 15 години опит, MATRACI.BG е лидер в продажбите на матраци и продукти за съня. Доверете ни се и ще ви помогнем да изберете перфектния матрак или аксесоар, за да се насладите на отличен сън.
При нас може да откриете голямо разнообразие от следните продукти: Матраци Топ Матраци Подматрачни рамки Възглавници Протектори за матраци Мебели Легла

При нас вие пестите ! Основната причина да създадем онлайн магазин, а не шоу рум/магазин за матраци е добавената стойност към клиента. Онлайн магазина няма същите разходи като физическия магазин и по-този начин ние даваме на нашите клиенти по-добри цени и по-големи отстъпки.

Друг голям плюс е спестеното време в обикалянето по магазините. Вече е много по-лесно в уюта на своя дом да изберете подходящия матрак или продукт за съня.
Професионалното обслужване е основна част от работата ни. Ако се колебаете винаги може да се свържете с нашите консултанти за най-точен съвет при избора на матрак.

Матраци с отстъпки до -70% може да купите ТУК