БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

2=3 Непромокаем памучен протектор Comfort - iSleep

2=3 Непромокаем памучен протектор Comfort - iSleep

47,00 лв.
47,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Продуктов код - 06.06.02.
Марка - iSleep

Описание

Протекторът Comfort удължава живота на матрака с години. Моделът е обшит с ластик по цялата дължина и така лесно пасва на всяка височина матраци. Поддържа се лесно в пералня на температура до 60°С.Comfort предпазва повърхността на матрака  чиста и улеснява циркулацията на въздух от и към матрака.

Това е протекторът, който запазва всеки матрак и допълва винаги свежото усещане!

 

Предимства / Ключови характеристики

Непромокаемият памучен протектор Comfort на фирма Magniflex осигурява пълна защита на Вашия матрак от всички страни и го поддържа перфектно чист, предпазвайки го от намокряне и замърсяване.

 

Лицевата страна на протектора е изработена от 80% памук и 20% полиестер, като от вътрешната и страна има специална мембрана, която е водонепропусклива, като това не влияе на способността й да пропуска въздух. Изключително нежен на допир, с безшумен водонепромокаем слой, протекторът не позволява хлъзгане на чаршафите.

 

Протекторът е обшит с ластик по цялата обиколка, за да бъде поставянето му максимално улеснено и е подходящ за всички дебелини матраци.

 

Протекторът може да се пере в пералня при температура до 60°С и е подходящ за центрофугиране.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

1 коментара от потребители