БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Aloe Deluxe 18см, двулицев матрак - Sleepy

65 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Средна

Aloe Deluxe 18см, двулицев матрак - Sleepy

65 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Продуктов код: 01.01.04.

Aloe Deluxe е двулицев матрак с височина 18 см, произведен в България от матраци Sleepy. Съставен е изцяло от полиуретанова пяна с плътност 30 кг./м3 която не позволява деформация. Матрака се характеризира с ортопедични качества и средна степен на твърдост. Специално разработен с естествена вълна от едната страна обработена с екстракт от Алое Вера. Матрака се доставя напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България. Гаранция - 8 години.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 01.01.04.
Състав - Полиуретан
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 8 години
Марка - Sleepy
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Не

Описание

Aloe Deluxe е двулицев матрак с височина 18 см, произведен в България от матраци Sleepy. Съставен е изцяло от полиуретанова пяна с плътност 30 кг./м3 която не позволява деформация. Матрака се характеризира с ортопедични качества и средна степен на твърдост. Специално разработен с естествена вълна от едната страна обработена с екстракт от Алое Вера. Матрака се доставя напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България. Гаранция - 8 години.

Aloe Deluxe е най-новото допълнение към колекцията матраци на Sleepy. Плод е на дългогодишни проучвания на специалистите в областта на качествения и здравословен сън. 

  • Матрака е изцяло изграден от пенополиуретан с плътност 30 кг/м3. Изцяло произведен по европейски стандарти за качество. Неподатлив на деформация и напълно подходящ за хора с наднормено тегло. 

Степента на твърдост е средна и е подходящ за хора които не обичат нито твърде меките матраци, нито твърдите такива.

  • Осигурява много добра ортопедична опора и помага при болки в кръста, гърба и ставите.

Силно изразени зимна и лятна страна . Разработен конкретно за климата в България, матрака притежава силно изразена зимна и лятна страна.

  • Зимната страна  е съставена от 100% естествена вълна обработена с екстракт от Алое Вера , която придава невероятна топлина в студените зимни нощи, а също така и защитава организма от алергии. 
  • Лятната страна е от 3D дишаща материя , която охлажда през летните нощи и не позволява тялото да се поти и да запарва.

Антиалергичните и антибактериалните свойства на матрака предпазват вас и вашето семейство от развитието на микро организми и микроби в матрака.

  • 3D дишащата лента по цялата дължина и ширина на матрака му позволяват да диша непрестанно и предпазва от развитието на акари и микро организи.

8 години производствена гаранция, за да сте спокойни, че матракът ви наистина си заслужава. 

С цел по-голямо удобство при доставката и пренасянето му, матрака се доставя под формата на руло. След като бъде разопакован, матрака трябва да престои 24 часа преди да се спи на него, за да може да заеме нормалната си форма и размери.

Двулицевият матрак Алое Делукс е предназначен за използване с подматрачна рамка или твърда основа за да усетите максимално качествата му.

Състав на двулицев матрак Aloe Deluxe от Sleepy:

Мериносова вълна, обработена с екстракт от Алое Вера.
16 см полиуретанова пяна 30 кг/м3
Бяла дамаска лукс, капитонирана с вата.
Борд от 3D дишаща лента.
Височина ~ 18 см

Предимства / Ключови характеристики

 Зимна страна. Зимната страна на матрака е съставена от естествена вълна обработена с екстракт от Алое Вера,  придава усещане за топлина през студените зимни месеци. 

 Лятна страна. Лятната страна е изцяло от 3D материя която охлажда тялото през горещите месеци. 3D материята също така спомага за отличното аериране на матрака. 

 100% ортопедичен матрак - помага на тялото да заеме правилна поза за сън и намалява въртенето през нощта.

 Антиалергичен и антибактериален. Отлична защита за вас и вашето семейство. Подходящ за хора с алергии, астма и други проблеми с дихателните пътища.

 3D дишаща лента около целия матрак. Помага на въздуха да циркулира през матрака, което от своя страна предпазва от мухлясване и развитие на микроорганизми. 

 Антиакарен. Материалите използвани в матрака са изцяло антиакарни и предотвратяват развитието на акари. 

 Двулицев. Матрака е предназначен за използване с подматрачна (ламелна) рамка.  

 Доставка под формата на руло - за по-лесно транспортиране и съхранение до момента на отварянето му. 

 Височина - 18 см (+/-1cм)

 Нестандартни размери (неопоменати в сайта) се изработват в срок от 3 работни дни. Цената за нестандартни размери е равна на цената на най-близкия по-голям размер.

Обработен с екстракт от Алое Вера.  Алое Вера е доказано най-добрият антиалерген, използван в обработката на материали за матраци. 
8 години гаранция . За ваше спокойствие сме осигурили 8 години гаранция. 
Произведен в България.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

65 коментара от потребители