БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Пробиотичен спрей BED Protect, против акари, алергии и проблеми с дишането

Пробиотичен спрей BED Protect, против акари, алергии и проблеми с дишането

42,00 лв.

19,00 лв.

55% намален

42,00 лв.

19,00 лв.

Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 3 авг. - сря 4 авг.
Продуктов код - 01.10.01.000010

Описание

Дълготрайно решение на проблемите причинени от домашни акари. Продукт с естествен произход и дълготраен ефект.

Справянето с акарите и алергените причинени от тях може да бъде трудно и неприятно.

Алергията към домашния прах се провокира от миниатюрни организми, познати като домашни акари, предизвикващи неприятни симптоми – запушен нос, често кихане, секрет от носа, кашлица, сърбящ нос и очи. В най-тежките случаи се наблюдават дори пристъпи на астма.

Акарите принадлежат към разнообразната група на паякообразните. Те са далечни роднини на паяците и скорпионите. Могат да бъдат открити във всяко кътче на дома, т.е. вие буквално сте заобиколени от тях във всеки един миг.

Акарите представляват невидими организми (около 0,3 мм. като размери), които се хранят с мъртви кожни клетки. Те оставят след себе си малки отходни отпадъци, които са отговорни за алергията към домашен прах. Всеки акар може да произведе около 20 отходни частици дневно, а за целия си живот, който продължава 10 седмици, около 2 000. Пресметнато средноаритметично, по матрака на леглото ви виреят хиляди, дори милиони акари. Представете си за колко отходни частици става дума?
Мъжките акари живеят около 10 дни, но женските са с продължителност на живота до 70 дни и за това време могат да снесат от 60 до 100 яйца. Погледнато от този ъгъл, числеността на акарите в дома расте експоненциално.

Изчислено е, че домашните акари са отговорни за 50% от алергичните симптоми. Вдишването им води до респираторни проблеми като ринит – нарушение, което засяга носната лигавица и провокира кихане, сърбеж, запушване, секреция и дори загуба на обоняние. Немалък е рискът от развитие на пристъпи на астма. Акарите също така провокират алергичен конюнктивит – възпаление на окото, което се съпровожда със сърбеж, зачервяване, сълзене и усещане, че „в окото има нещо.“

Предимства / Ключови характеристики

  • Премахва вредното въздействие и дискомфорт от акари
  • Не маскира проблема, а го решава дълготрайно
  • Напълно безвреден за хората, животните и околната среда
  • Биоразградим

Как действа ?

Пробиотичните (полезни) бактерии в състава на продукта влияят негативно върху популацията на акарите, като ги превъзхождат по отношение на хранене. Те има идентична хранителна среда- ексфолиран човешки епидермис, но пробиотичните бактерии са много по-активни в процеса на хранене и ограничават достъпа до храна на акарите, съответно и тяхното развитие.

Ензимите отделяни от пробиотичните бактерии в BED Protect неутрализират екскрементите на акарите, които са основна причина за проява на алергия при хора с по-голяма чувствителност.

Спреят премахва живите акари и алергенните остатъци причинени от тях Бързо, Лесно и Ефективно!

BED PROTECT e изключително лесен за ползване:

  • Преди употреба разклатете добре!
  • Премахнете транспортната капачка преди употреба!
  • Препаратът се активира след впръскване!

Препоръчителни дозировки:

КИЛИМИ, ЗАВЕСИ, МЕКА МЕБЕЛ: Впръскайте от съдържанието и оставете да действа. Дозировка: 6-7 впръсквания на всеки 3-4 дни

ЛЕГЛО, ВЪЗГЛАВНИЦИ, МАТРАЦИ, ЗАВИВКИ: Напръскайте най-малко 2-3 часа преди лягане, за да избегнете неприятното усещане от мокрия ефект. Дозировка: 6-7 впръсквания веднъж на 3-4 дни.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители