БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Биская 20см, двулицев матрак - Нани

3 reviews 0 5 4
0,00 лв.
Средна

Биская 20см, двулицев матрак - Нани

3 reviews 0 5 4
0,00 лв.
Продуктов код: 03.01.18.

Биская е двулицев матрак с 20 см височина произведен в България от матраци Нани. Класически модел с пружинна сърцевина, който се отличава с висока анатомичност и здравословна ортопедичност, осигурени от пенополиуретана Kovafoam и от спираловидната форма на пружините в пакета Бонел. Гаранция - 3 години. БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 03.01.18.
Състав - Пружини бонел
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 20 см
Тип - Пружини бонел
Гаранция - 3 години
Марка - Нани

Описание

Биская е двулицев матрак с 20 см височина произведен в България от матраци Нани. Класически модел с пружинна сърцевина, който се отличава с висока анатомичност и здравословна ортопедичност, осигурени от пенополиуретана Kovafoam и от спираловидната форма на пружините в пакета Бонел. Гаранция - 3 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Матрак Биская на Нани е класически модел с пружинна сърцевина, който се отличава с висока анатомичност и здравословна ортопедичност, осигурени от пенополиуретана Kovafoam и от спираловидната форма на пружините в пакета Бонел. Пенополиуретановата пяна намира място в матрака под формата на един хоризонтален слой, разположен под и над пружинната сърцевина, и четири вертикални по външните стени на матрака, които се грижат за по-голямата устойчивост на ядрото.

Безшумната експлоатация на матрака е осигурена от олекотения подложен филц.

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на матрак Биская от Нани :

 Матракът е двулицев и двусезонен, като текстилът е напълно съобразен с тези функции: двупластовата вата, капитонирана към калъфа, има лятна страна (с по-високо съдържание на памук) и зимна страна (с по-високо и съдържание на вълна).

 Външната дамаска от висококачествен текстил е с високо съдържание на естествени материали, като е обработена срещу вредни микроорганизми и гарантира хигиенична повърхност.

 Матрак Биская на Нани разкрива най-добрите си качества при хора с нормално и средно тегло.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

3 коментара от потребители