Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Блян

20 години посветени на Вас, за да се събуждате с усмивка ! 

 

Матраци БЛЯН отпразнуваха 20тата си годишнина от първото излизане на пазара през 1994г. От самото начало, производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D - профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология.

 

Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост.

 

Колекцията се състои от комфортни и слегантни матраци, възглавници, завивки и протектори, в които материалите са подбрани и с гарантиран произход и качество - профилирана пяна, памук, пух, мемори пяна. 

Купете матрак от фирма Блян онлайн от онлайн магазин за матраци matraci.bg и ние ще го доставим абсолючно безплатно до всяка точка на страната ! 

Серията двулицеви матраци от Блян включва следнтие модели :

- Модел Аморе - изключително комфортен продукт, чуято структура от иновативни конфигурации на специфични разрези и материали гарантира максимална вентилация и осигурява допълнително удобство на тялото по време на почивка. 

 

- Модел Амар. Асиметричната конструкция от 3D - профилирана високоеластична пяна HR, мемори пяна от зимната страна и ядро от дишаща пяна за база.

 

- Модел Инфинити Сенс с иновативна nanoSpring технология - миниатючрни пружинки , пазположени по цялата повърхност на матрака, масажират кожата и подобряват кръвообръщението. 

 

- Модел Специал е изработен от нов вид HR полиуретанова пяна с висока еластичност и плътност. Напълно екологичен матрак със сваляем калъф с цип. Не прижинен, дишащ и високо анатомичен.

 

 - Модел Кокос има засилен ефект на ортопедичност поради повишена твърдост на матрака. Кокосовата вложка прави матрака твърд и подходящ за хора с болки в гърба, търсещи твърда опора по време на сън. Антиалергичен и антибактериален с висока анатомичност. 

 

- Модел Стандарт създава пружиниращ ефект, благодарение на симетрична конструкция, състояща се от три полиуретанови блока, два от който са със специфично профилирано повърхнини. Напълно анатомичен, предпазващ спящия с антибактериална и анти акарна защита. 

 

- Детски матрак Блянболино - напълно подходящ за бебета и малки деца. Антибактериален и антиакарен, матрака предлага необходимата защита за деца в крехка възраст.

 

- Модел Специал плюс е страхотен матрак със сваляем калъф с цип за по-добра хигиена. Ортопедична основа, подходяща за хора с проблеми в гърба, кръста, ставите и връта. Зимна и лятна страна за допълнителен комфорт през сезоните.

 

- Модел Захир е матрак с високо качество. Отличава се със присъствието на високоеластичния материал мемори пяна. Калъф с цип за лесно поддържане и пране. Зимна и лятна страна за допълнителен комфорт.

 

- Модел Инайя отговаря изцяло на изискванията на ЕС за комфорт и ортопедичност. Максимална вентилация и калъф разделящ се на две за по-добра хигиена.

 

Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 17 общо

  1. 1
  2. 2
Детски матрак Блянболино
Топ матрак Мемори 6 см - Блян
Топ матрак Комфорт 8 см - Блян
Стандарт 18см, двулицев матрак от Блян
Зеро Мемори 18см, двулицев матрак с мемори пяна - Блян
Зеро Мемори 20см, еднолицев мемори матрак - Блян
Синай 22см, двулицев матрак - Блян
Синая Мемо 22см, двулицев матрак Блян
Специал 20см, двулицев матрак - Блян
Зеро Покет 26см, еднолицев матрак с покет пружини - Блян
Инфинити 18см, двулицев матрак - Блян
Инфинити сенс 20см, двулицев - Блян
Задай Низходяща Посока

Точки 1 до 12 от 17 общо

  1. 1
  2. 2