Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци ONY

МАТРАЦИ ОНИ е запазената търговска марка за матраци на Мебел-Стил ООД, гр.Търговище – един от най-големите и значими производители на мека мебел в България.
Специално подбраните материали и създадените след много работа и внимание продукти са разделени в няколко категории. Това предоставя различни опции и възможности на всички, които търсят по-добро качество за своя сън. Всичко това е на отлична цена, в някои случаи и много по-добра от предлаганата до момента на пазара.

Мебел-Стил, създадена още през 1994 година, всъщност започва своята дейност именно с производството на матраци. Търсенето на мека мебел обаче променя приоритетите на дружеството. През следващите години фирмата започва да произвежда различни видове мебели, а матраците се произвеждат в сравнително ограничени количества, които единствено посрещат нуждите на магазините, в които се продават и моделите мека мебел на компанията.
През тези години обаче, конструкторският и дизайнерски екип на дружеството работят усилено върху съвременни и модерни решения за матраци, съчетани с екологични материали, търсейки най-добрите възможни комбинации за крайния клиент.

В началото на 2017 година мениджърският екип на компанията решава, че е настъпил моментът една вълнуваща история, изпълнена с години иновативност, откривателство и емоция, да влезе в дома Ви с новата колекция на матраци Они.
Първото, което ще привлече вниманието Ви в новата ни колекция, са цветните решения, на които сме заложили във всеки един матрак. Да, ние искаме нашите клиенти да сънуват цветно, да са щастливи, да бъдат усмихнати, когато купуват, когато се прибират в дома си, когато почиват, когато живеят. Ето защо ние залагаме на цветна палитра от висококачествени текстили, специално предназначени за матраци, която знаем, че ще Ви допадне изключително много.

Всеки един матрак, носещ запазената марка Они, е нещо много повече от отличен избор.
С Вашия нов матрак Они вие избирате Вашия заслужен сън.

Не са открити продукти.