Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Panda Mattress

Panda Mattress е иновативна нова марка, която предлага един единствен продукт - матрака Panda.

Дългогодишния опит на компанията в областта на матраците и продуктите за сън, ни подтикна да създадем един перфектен матрак за всички.
За целта проведохме множество проучвания сред приятели, роднини и стотици хора. Изпробвахме множество варианти за материала от които да създадем перфектния матрак.
Установихме, че основните изисквания на хората са свързани със : степента на твърдост, ортопедичните качества, дишащата структура, правилната опора, независимите опорни точки и еластичността.

Какво прави Panda перфектния матрак за двойки ?

Panda е изграден от две независими ядра с еднаква височина и структура, обединени в един общ калъф. Всяка половина предлага две страни с различна степен на твърдост и усещане.
От едната страна на ядрото е поставен слой 4 см термочуствителна мемори пяна, която копира извивките на тялото и му придава неописуем комфорт, а от другата страна има слой 4 см мемори латекс - иновативенматериал, който предлага еластична опора в комбинация с правилно разпределяне на тежестта. В серцето на матрака е поставена полиуретанова пяна с висока плътност за отлична опора и дълъг живот.
Двете половини са здраво притиснати една до друга в луксозен калъф, който не позволява да усетите, че са разделени.

И ако това не ви убеди, че  Panda е най-добрия избор за вас, ние ви предлагаме 30 нощи безплатен тест период. Ако не влювите в Padna, ние ще си го приберем обратно - напълно БЕЗПЛАТНО, а в замяна ще ви дадем ваучер за цялата стойност на матрака, с който ще може да закупите каквото пожелаете от matraci.bg !

Не са открити продукти.