Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци Реста

Матраци Resta е компания с 8 годишен опит в ритейла на продукти за съня. На база на дългогодишния опит на компанията, като лидер в онлайн продажбите на румънския пазар и над 40 000 доволни клиенти, в началото на 2013 година, фирмата започва производство на собствена марка матраци под името RESTA. Всички продукти са създадени и произведени след мащабни анализи и проучвания върху това от какво имат нужда потребителите и какво търсят. Идеята на компанията е с оптимален продуктов каталог да задоволи търсенето от клиентите и да отговори на всеки вкус. Продуктите, които се изработват са от полиуретан, мемори пяна, пено латекс и латексиран кокос. Разнообразната гама от матраци се предлага в над 20 размера.

Материалите, които използва компанията за израбока на матраци Resta, са от най-високо качество, произведени от лидерите в съответните отрасли. Основната цел на компанията е да осигури на клиентите си здравословен и ползотворен сън чрез най-модерни технологии и материали, интензивни проучвания и изследване на нововъведенията в производството на матраци.

Екипът на марката е млад и амбициозен, готов да задоволи всички изисквания на клиентите и да им осигури спокоен сън.

Продуктовата гама на матраци Resta включва следните модели :

 

- Модел Dual Form - създава голям комфорт чрез еластичен горен слой полиуретан. Ортопедична основа предлагаща твърда подкрепа на гръбнака. Ефективен контрол на влажността. 

 

- Модел Fresh Classic Memory е матрак предназначен за активно спортуващи хора, които търсят сигурна и комфортна среда за сън, като в същото време да не бъде мека и пухкава. Това е и причината мемори пяната в матрака да е 2 см.
Сваляем калъф, капитониран със силиконова вата за по-лена поддръжка и по-добра хигиена.

 

- Модел Latex Ultraflex - матрак комбиниращ качествата на два материала - високоустойчив полиуретан и латекс. По стените на калъфа е поставена 3D дишаща лента за по бърза вентилация на матрака. Матракът Latex Ultraflex е предназначен за хора които искат по-здрава подкрепа, но удобен и приятен на допир матрак.

 

- Модел Silver Memory предназначен за хора които искат много добър комфорт в едно с твърда подкрепа на гръбначния стълб, но също така искат и специална защита по отношение на здравето. Матрака разполага с два слоя мемори пяна с различни плътности.Височина от 22 см за максимален комфорт. Сваляем калъф с цип и 3D  дишаща лента за по добра вентилация изработен от плат Chablise Argentum +. Материал осигуряващ много добра защита от акари и микроорганизми, както и от появата на алергични реакции.

 

- Модел Fitness Memory 4M - матрак подходящ за хора които биха желали да спят върху твърда основа и същевременно матрака им да е комфортен и безвреден за здравето. Съчетава елементи на комфорт,  предлагани от мемори пяната, твърдост осигурена от кокосовите вложки и стабилна структура. 

Задай Низходяща Посока

7 продукт(а)

Dual Form двулицев матрак Resta
Fresh Classic Memory двулицев матрак Resta
Latex Ultraflex двулицев матрак Resta
Супер Ортопедик Лукс Форте 30см, двулицев матрак - Resta
Silver Memory двулицев матрак Resta
Fitness Memory 4M - Resta
Resta Supreme 27см, двулицев матрак
Задай Низходяща Посока

7 продукт(а)