БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Carezza двулицев матрак Bellanotte

879,00 лв.
Средна

Carezza двулицев матрак Bellanotte

879,00 лв.
Продуктов код: 15.01.05.
Модел Carrezza е предназначен изключително за ценители с висока култура на релаксация и почитатели на класическия италиански дизайн. Ядрото е съставено от мултипокет пружини – най-ортопедичната система за сън в света, която осигурява най-добрата опора на гръбначния стълб и цялото тяло, чрез много на брой независими опорни точки; екологичност и дълготраен живот.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Информация за продукта

Модел Carrezza е предназначен изключително за ценители с висока култура на релаксация и почитатели на класическия италиански дизайн.

  • Ядрото е съставено от мултипокет пружини – най-ортопедичната система за сън в света, която осигурява най-добрата опора на гръбначния стълб и цялото тяло, чрез много на брой независими опорни точки; екологичност и дълготраен живот.

  • Матракът е с асиметрична конструкция: към мултипокет пружините е добавен слой мемори пяна от едната страна за още по-голям комфорт и усещане за мекота.

  • Текстил: калъф от висококачествен непрошивен плетен текстил с пробиотично покритие ActiPro.

     

  • Конструкция: ядро от мултипокет пружини, мемори пяна, 3D профилирана високоеластична пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.

Ядрото, се състой от 460 бр. индивидуално пакетирани пружини, което ви осигурява повече опорни точки и по-голяма проветривост, като не позволява образуването на бактерии. Системата Мулти покет спрингс е един от най-анатомичните варианти, който ви осигурява изключителна опора на тялото и ви създава невероятно усещане за комфорт.

BelaNotte ви дава възможност вие сами да регулирате твърдостта, като избирате едната или другата страна на матрака.
За още по-голямо удобство от едната страна на матракът е добавена вложка от мемори пяна, която обгръща тялото ви и засилва усещането за мека топлина.

 

Pocket пружини. 

Представлява система индивидуално опаковани пружини. Използваният нетъкан текстил се използва в текстилни, медицински и други индустрии, а точковото слепване чрез ултразвук им позволява да се движат независимо една от друга.

 

Мемори пяна. 

Матрака притежава слой мемори пяна, която осигурява голям комфорт на тялото, като копира извивките му. 

 

Сваляем калъф. 

Позволява калъфа на матрака да се сваля, посредством цип.  Така той лесно би могъл да се пере.

 

Антибактериален. 

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

 

Двулицев матрак. 

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 

 

 Въздушна вентилация. 

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

 

Зимна и лятна страна.  

Разликата между зиманата и лятната страна се изразява в прошивката под дамаската. В лятната страна използваните материали спомагат охлаждането на тялото през летните дни, а зимната страна придава допълнителнатоплина на тялото през студените дни. 

 

Анатомичен.  

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

     

  

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители