БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Carezza двулицев матрак Bellanotte

879,00 лв.
Средна

Carezza двулицев матрак Bellanotte

879,00 лв.
879,00 лв.
Продуктов код: 15.01.05.
Модел Carrezza е предназначен изключително за ценители с висока култура на релаксация и почитатели на класическия италиански дизайн. Ядрото е съставено от мултипокет пружини – най-ортопедичната система за сън в света, която осигурява най-добрата опора на гръбначния стълб и цялото тяло, чрез много на брой независими опорни точки; екологичност и дълготраен живот.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 15.01.05.
Състав - Мемори пяна, Покет пружини
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 26 см
Тип - Pocket пружини
Гаранция - 10 години
Марка - Bellanotte

Описание

Модел Carrezza е предназначен изключително за ценители с висока култура на релаксация и почитатели на класическия италиански дизайн.

  • Ядрото е съставено от мултипокет пружини – най-ортопедичната система за сън в света, която осигурява най-добрата опора на гръбначния стълб и цялото тяло, чрез много на брой независими опорни точки; екологичност и дълготраен живот.

  • Матракът е с асиметрична конструкция: към мултипокет пружините е добавен слой мемори пяна от едната страна за още по-голям комфорт и усещане за мекота.

  • Текстил: калъф от висококачествен непрошивен плетен текстил с пробиотично покритие ActiPro.

     

  • Конструкция: ядро от мултипокет пружини, мемори пяна, 3D профилирана високоеластична пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.

Предимства / Ключови характеристики

Ядрото, се състой от 460 бр. индивидуално пакетирани пружини, което ви осигурява повече опорни точки и по-голяма проветривост, като не позволява образуването на бактерии. Системата Мулти покет спрингс е един от най-анатомичните варианти, който ви осигурява изключителна опора на тялото и ви създава невероятно усещане за комфорт.

BelaNotte ви дава възможност вие сами да регулирате твърдостта, като избирате едната или другата страна на матрака.
За още по-голямо удобство от едната страна на матракът е добавена вложка от мемори пяна, която обгръща тялото ви и засилва усещането за мека топлина.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители