БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Cortina 22см, двулицев матрак - Ergonomico

Cortina 22см, двулицев матрак - Ergonomico

1 275,00 лв.

499,00 лв.

0.68лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
61% намален
Средно твърд

1 275,00 лв.

499,00 лв.

0.68лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 9 юни - пон 12 юни
Гаранция  2 години
Купи на кредит
Продуктов код - 04.01.23.
Състав - Мемори пяна, Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 22 см
Тип - Не пружинен
Марка - Ergonomico

Описание

Матрак Cortina e съставен от 3 различни слоя, всеки изпълняващ определена функция. Най-мекият слой е от релефна мемори пяна със 7 обособени зони, той придава микро-масажиращ ефект за подобряване на кръвообращението. Средния слой е със средна плътност и поддържа перфектно тялото ви, а последният е най-твърд и осигурява ортопедичната опора според изискванията на медицината.

Мемори пяна I-FO @ M THERMO Orsa Foam  

I-FO @ M-Thermo е терморегулираща пяна, създаваща идеален микроклимат в областите на контакт с тялото. Този тип пяна се произвежда с помощта на технологията: "Phase Changing Material" микросфери. Тази технология е базирана на интелигентни топлинни акумулатори, които се възползват от физическото явление на фазов преход за усвояване на латентните топлинни потоци с цел съхраняване на голямо количество енергия, като същевременно поддържат постоянна температура и връщат топлина по време на последващо понижаване. Така тези, които спят на матрак с такъв материал всъщност може да се насладят на по-спокоен, полезен и здравословен сън .

Матрак Cortina e съставен от 3 различни слоя , всеки изпълняващ определена функция. Най-мекият слой е от релефна мемори пяна със 7 обособени зони, той придава микро-масажиращ ефект за подобряване на кръвообращението. Средния слой е със средна плътност и поддържа перфектно тялото ви, а последният е най-твърд и осигурява ортопедичната опора според изискванията на медицината.

Тъканта на покритието, използвана при производството на този матрак се състои от милиони микрокапсули , съдържащи есенция на алое вера, и трансформиращи го в носител на баланс на дух и тяло. Алое верата е известно с аналгетичната си сила, бори инфекции, и е богат на витамини и минерали, които имат лекуващо въздействие и действат в синергия, за да осигурят естествено допълнение към биологичните нужди на човешкото тяло. Мукополизахаридите на алое верата и техните ензиматични действия, не само гарантират забележително бързо възстановяване  , но и чрез аминокиселините имат ревитализиращо   и антистресово въздействие.


Предимства / Ключови характеристики

 • Съвършеният италиански продукт

 • Височина: 22 cm
   
 • Типология: Анатомически със седем зони на комфорт

 • Плътност: Средна твърдост - препоръчва се за лица между 10 и 130 килограма
   
 • Memory пяна I-FO @ M THERMO Orsa Foam: 5 см (50 кг / m³) - мека

 • Пяна на водна основа - средна твърдост: 30 кг / m³
   
 • Пяна на водна основа ELASTMED - твърда:: 30 кг / m³
   
 • Външен калъф: Високо технологична 3D дишаща материя с цип по периметъра.
   
 • Вътрешен калъф: Свалящ се хастар, подходящ за машинно пране.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители