БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Duo Balance 18см, двулицев матрак - МОСТРИ

Duo Balance 18см, двулицев матрак - МОСТРИ

0,00 лв.
Средно твърд
0,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : чет 2 дек. - пет 3 дек.
Продуктов код - 201.
Състав - Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Марка - Ergonomico
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Матрака е разопакован и се продава без гаранция. Ограничени количества.

Комфортен матрак, осигуряващ пълноценен сън благодарение на адаптивния си дизайн. Притежаващ две лица с различна твърдост, матрака удовлетворява два пъти повече изисквания и прави съня зареждащ с енергия и подготвящ за натовареноста на ежедневието.

Предимства / Ключови характеристики

  • За хората обичащи промените и разнообразието и тези, които ценят мултифункциалните решения – матрак ДУО БАЛАНС.

  • Създаден за да удовлетвори два вкуса, матракът е с две, симетрично разположени ядра с еднаква височина. Материалите използвани за двете ядра са два различни по твърдост типа полиуретанова пяна с висока плътност. Благодарение на това, че освен всичко друго ядрата са направени от HR (High Resistance) пяна , матракът Duo Balance не се деформира след дълга употреба и е пригоден и за хора с наднормено тегло.

  • Калъфът на Duo Balance е направен от микрофибър и е преминал антиалергична и антибактериална обработка, за да осигури отлична защита за вас и вашето семейство. Матракът е подходящ за хора с алергии, астма и други проблеми с дихателните пътища.

  • Duo Balance не позволява развитието на микроорганизми и акари, благодарение на отворената клетъчна структура на ядрата си , която осигурява непрекъсната циркулация на въздух и не позволява задържането на влага, респективно създаването на подходяща за развитието на патогени среда.

  • Двулицев. Матракът е предназначен за използване с подматрачна (ламелна) рамка с цел пълноценно използване на предимствата притежаващи различните лица и осигуряване на възможност за движение на въздуха.

  • Калъф с цип , даващ възможност за лесно сваляне и прането му при температура до 40 С.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители