БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Sensus Латекс Hegra

398,00 лв.
Средна

Sensus Латекс Hegra

398,00 лв.
Продуктов код: 09.01.01.
Латексовите матраци са не само гъвкави, енергомични и комфортни. Благодарение на естествените си съставки и пореста структура те са хипоалергични, антибактериални, не задържат влага и не на последно място се рецеклират напълно.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Информация за продукта

Латексовите матраци са не само гъвкави, енергомични и комфортни. Благодарение на естествените си съставки и пореста структура те са хипоалергични, антибактериални, не задържат влага и не на последно място се рецеклират напълно.

Вложените материали в матрак SenSus Latex са:

 • 1 - латексово ядро LATEXCO - Белгия
 • 2 - Вътрешен калъф 
 • 3 - Дамаска: 
 1. специално изработено за матрак SenSus Latex трислойно, плетено трико stretch от “DesleeClima”, капитонирано в различни форми.
 2. силиконизирана двукомпонентна еко вата
 3. нетъкан текстил „Spundbond”
 4. цип за сваляне на дамаската  

 • С матрак SenSus Latex си осигурявате надеждна поддръжка на грабначния стълб, цялото тяло получава необходимата подкрепа, то се отпуска напълно и се възстановява от натрупаната умора и напрежение. Спането с матрак SenSus Latex е сигурност и комфорт, дори за хора, които никога не са мечтали са спокоен и възстановяващ сън поради заболяване на опорно двигателния апарат.
   
 • Матраци SenSus са направени с латексови ядра от LATEXCO - Белгия и са облечени със сваляем калъф от трислойно плетено трико на белгийската фирма DesleeClima, допитът с който е истинско удоволствие за кожата.

 

Зимна и лятна страна.  

Разликата между зиманата и лятната страна се изразява в прошивката под дамаската. В лятната страна използваните материали спомагат охлаждането на тялото през летните дни, а зимната страна придава допълнителнатоплина на тялото през студените дни. 

 

  Сваляем калъф. 

Позволява калъфа на матрака да се сваля, посредством цип.  Така той лесно би могъл да се пере.

 

 Двулицев матрак. 

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност.

 

Антибактериален. 

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

 

Анатомичен. 

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

 

Въздушна вентилация.

 Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

 

Екологичен. 

Матрака е пройзведен от екологични продукти и е напълно рециклируем. 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители