БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Bellissima двулицев матрак Bellanotte

965,96 лв.
Мек

Bellissima двулицев матрак Bellanotte

965,96 лв.
Продуктов код: 15.01.08.
Isprings събира два различни типа пружини в един уникален продукт, с неповторим дизайн и ефект. Технологията nanoSprings подарява първоначалното усещане за нежно докосване и луксозна повърхност.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Информация за продукта

Isprings събира два различни типа пружини в един уникален продукт, с неповторим дизайн и ефект. Технологията nanoSprings подарява първоначалното усещане за нежно докосване и луксозна повърхност. Технология мултипокет в центъра на матрака осигурява твърда и стабилна поддръжка там, където е необходимо, без повърхността да бъде твърде мека или твърда. Крайният ефект от работата на Ispings е мекота и комфорт, съчетана с ефективна поддръжка в зоните на по-силен натиск. Този уникален дизайн отговаря мигновено на формата и движението на тялото при всяка смяна на позицията на сън.

В матрак Bellissima I-Springs ще откриете съчетание от класика и съвременност, традиция и иновации, истинска красота и максимално удобство. Всичко това, обвито в много любов. А отличният сън е просто едно допълнение към цялостното естетическо преживяване!

Интелигентното решение за вашия сън!

  • Майсторска ръчна изработка

  • 100% Естествени материали, без пяна

  • Интелигентна I-Springs технология, с 400 пружинки на кв.м.

  • Чист белгийски лен “Pure Belgian Linen”

  • Обемна вата от 100% памук 

 

Pocket пружини. 

Представлява система индивидуално опаковани пружини. Използваният нетъкан текстил се използва в текстилни, медицински и други индустрии, а точковото слепване чрез ултразвук им позволява да се движат независимо една от друга.

   

Чист белгийски лен “Pure Belgian Linen”

 

Не деформиращ се.

 

Антибактериален. 

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

 

Двулицев матрак. 

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 

 

 Въздушна вентилация. 

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

   

Ръчно изработен. 

 

Анатомичен.  

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

     

  

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители