БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Canella двулицев матрак Bellanotte

Canella двулицев матрак Bellanotte

482,00 лв.
0.13лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
482,00 лв.
0.13лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 28 ян. - пон 31 ян.
Гаранция  10 години
Продуктов код - 15.01.01.
Състав - Мемори пяна, Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 21 см
Тип - Не пружинен
Марка - Bellanotte

Описание

Двулицевият матрак Cannella на Bellanotte е с ядро от висококачествена Body Care пяна с канела, чиято основна цел е грижата за Вашето тяло и отлична релаксация. Ароматът на свежа канела е приятен, сладък с леко пикантен мирис. Действа успокояващо, освежаващо и релаксиращо на ума и тялото, стимулира имунната система, отпуска и създава атмосфера на топлина, душевен мир и покой. 

Естествените й антибактериални и дезодориращи свойства я правят желано допълнение в дома и спалнята. От едната страна на матрака е добавен 4 см слой AquaMemory пяна, чийто специален дизайн и конструкция осигуряват перфектна поддръжка и оптимална опора според спецификата на тялото и пресъздават уникално усещане подобно на нежна прегръдка на тялото. Масажиращите елементи раздвижват горния слой на кожата, спомагат за отпускан

Предимства / Ключови характеристики

Потопете се в ароматни канелени сънища с матрак Канела!

За вашият 100% здравословен сън!

Състав: BodyCare пяна, AquaMemory пяна, фолио от BodyCare пяна с канела, белгийски текстил лен Linen Soft

Body Care пяна с канела е иновативен материал, който създадохме, за да подобрим и обогатим вашия сън. Ароматът на свежа канела успокоява и освежава ума и релаксира тялото, а естествените й антибактериални свойства я правят желано допълнение в дома и спалнята.

Мемори пяна AquaMemory превръща леглото ви в море - всяко движение се поема и напрежението се разпределя по повърхността, като тялото остава да се наслади на пълен въстановяващ покой.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители