БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Innova 24см, двулицев матрак - Paradise

2 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Средна

Innova 24см, двулицев матрак - Paradise

2 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Продуктов код: 10.01.28.
Този луксозен матрак ще зарадва тялото ви с няколко подобрения, създадени специално за личния ви комфорт. Той има pocket system – ядро от индивидуално опаковани пружини, съединени с еластична връзка. Това позволява независимо движение на всяка една пружина. Този матрак няма да предава движенията ви по цялата повърхност на леглото и ще ви осигури спокойна нощ. Допълнителната кокосова вложка гарантира стабилност на матрака, а латекса осигурява комфорт и анатомичност. Innova се предлага с висококачествена дишаща плетена дамаска с изящен десен и красива визия.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 10.01.28.
Състав - Покет пружини
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 24 см
Тип - Pocket пружини
Гаранция - 10 години
Марка - Paradise

Описание

При покупка на матрак от Paradise автоматично получаваш 10% отстъпка от подматрачна рамка Paradise, 15 % отстъпка от протектор Paradise и 15% от възглавница Paradise ! 

Този луксозен матрак ще зарадва тялото ви с няколко подобрения, създадени специално за личния ви комфорт. Той има pocket system – ядро от индивидуално опаковани пружини, съединени с еластична връзка. Това позволява независимо движение на всяка една пружина. Този матрак няма да предава движенията ви по цялата повърхност на леглото и ще ви осигури спокойна нощ. Допълнителната кокосова вложка гарантира стабилност на матрака, а латекса осигурява комфорт и анатомичност. Innova се предлага с висококачествена дишаща плетена дамаска с изящен десен и красива визия.

Предимства / Ключови характеристики

Състав на матрака:

 • Висококачествена плетена дамаска
   
 • Прошивка от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил SPUNBOND
   
 • 3D вентилационна лента
   
 • Пенополиуретанови ленти
   
 • Слой от кокосова вложка
   
 • Слой от пенолатекс
   
 • Pocket system

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители