БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Melody двулицев матрак Bellanotte

428,00 лв.
Средна

Melody двулицев матрак Bellanotte

428,00 лв.
Продуктов код: 15.01.03.
С изчистеният си силует, модел Melody е съвършено допълнение към спалнята. Конструиран с висококачествени материали и завършен с мек и ергономичен калъф, изключително нежен към кожата, този елегантен модерен матрак неволно привлича и създава усещане за разкош и лукс.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Информация за продукта

С изчистеният си силует, модел Melody е съвършено допълнение към спалнята. Конструиран с висококачествени материали и завършен с мек и ергономичен калъф, изключително нежен към кожата, този елегантен модерен матрак неволно привлича и създава усещане за разкош и лукс. По-меката страна е решена с термочувствителен материал – Мемори пяна, която следва извивките на тялото и му дава правилна опора, а по-твърдата – с високоеластична пяна за още по-добра поддръжка.

  • Tекстил: калъф от висококачествен плетен текстил.

  • Конструкция: ядро от BodyCare™ пяна, високоеластична пяна, мемори пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.

Матрак Melody е едно страхотно и изчистено предложение от фирма BellaNotte, което съчетава нежен и мек на допир калъф и висококачествени материали.

Ядрото на матракът е асиметрично, състои се от три слоя - Body Care пяна, мемори пяна и високоеластична пяна. Два от слоевете са профилирани и захванати по специфичен начин, наречен пъзел.

Матракът е с две лица, но с различна твърдост. От едната страна е по-твърд и покрит с високоеластична пяна, която осигурява стабилна основа и поддържа тялото в правилна позиция. От другата, по-меката, страна е разположен слой от мемори пяна, която под влиянието на телесната ви температура се оформя по вашите извивки и придава усещане за удобство и мекота.

За да е пълно удобството ви, матракът Melody разполага със сваляем калъф от плетен текстил, който премахва влагата и ви осигурява сигурност и мекота по време на сън.

Въздушна вентилация.

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

   

Екологичен.

Матрака е пройзведен от екологични продукти и е напълно рециклируем. 

Ортопедичен.

Ортопедични матраци са тези, които поддържат тялото в нормална позиция за сън, т.е. осигуряват на гръбначния стълб среда, в която да заеме обичайната си “S – образна” позиция. Ортопедичната характеристика на матрака почти винаги върви „ръка за ръка” с функцията анатомичност.

Антибактериален.

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

Не деформиращ се.
Мемори пяна. Матрака притежава слой мемори пяна, която осигурява голям комфорт на тялото, като копира извивките му. 

Анатомичен. 

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

Двулицев матрак.

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 

Независими опорни точки.

При движение на партньора до вас, самото движение не се разпространява по целия матрак.

Сваляем калъф.
   

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители