БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Melody двулицев матрак Bellanotte

Melody двулицев матрак Bellanotte

428,00 лв.
0.23лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
428,00 лв.
0.23лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 28 ян. - пон 31 ян.
Гаранция  5 години
Продуктов код - 15.01.03.
Състав - Мемори пяна, Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Марка - Bellanotte

Описание

С изчистеният си силует, модел Melody е съвършено допълнение към спалнята. Конструиран с висококачествени материали и завършен с мек и ергономичен калъф, изключително нежен към кожата, този елегантен модерен матрак неволно привлича и създава усещане за разкош и лукс. По-меката страна е решена с термочувствителен материал – Мемори пяна, която следва извивките на тялото и му дава правилна опора, а по-твърдата – с високоеластична пяна за още по-добра поддръжка.

  • Tекстил: калъф от висококачествен плетен текстил.

  • Конструкция: ядро от BodyCare™ пяна, високоеластична пяна, мемори пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.

Предимства / Ключови характеристики

Матрак Melody е едно страхотно и изчистено предложение от фирма BellaNotte, което съчетава нежен и мек на допир калъф и висококачествени материали.

Ядрото на матракът е асиметрично, състои се от три слоя - Body Care пяна, мемори пяна и високоеластична пяна. Два от слоевете са профилирани и захванати по специфичен начин, наречен пъзел.

Матракът е с две лица, но с различна твърдост. От едната страна е по-твърд и покрит с високоеластична пяна, която осигурява стабилна основа и поддържа тялото в правилна позиция. От другата, по-меката, страна е разположен слой от мемори пяна, която под влиянието на телесната ви температура се оформя по вашите извивки и придава усещане за удобство и мекота.

За да е пълно удобството ви, матракът Melody разполага със сваляем калъф от плетен текстил, който премахва влагата и ви осигурява сигурност и мекота по време на сън.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители