БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Мемори латекс от Hegra

0,00 лв.
Средна

Матрак Мемори латекс от Hegra

0,00 лв.
Продуктов код: 09.01.02.
Матрак с великолепно съчетание на две неповторими материи, латекс и мемори пяна. ЛАТЕКСА е не само гъвкав, енергомичен и комфортен. Благодарение на естествените си съставки и пореста структура той е хипоалергичен, антибактериален, не задържа влага и не на последно място се рециклира напълно.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Информация за продукта

  • Матрак с великолепно съчетание на две неповторими материи, латекс и мемори пяна. ЛАТЕКСА е не само гъвкав, енергомичен и комфортен. Благодарение на естествените си съставки и пореста структура той е хипоалергичен, антибактериален, не задържа влага и не на последно място се рециклира напълно.
  • Мемори пяната е високотехнологичен материал. Името и означава буквално "пяна с памет". Ролята на мемори пяната е да разпредели тежеста и натиска равномерно по повърхността си.
  • За разлика от обикновените латексови матраци това съчетание на двата материала позволява на матрака нежно да се адаптира към формата на оказващото натиск тяло. Именно тази еластичност е ключът към релаксиращите свойства на мемори латекса. Тя не оказва обичайното съпротивление, което прави обикновената пяна, а елегантно обгръща тялото за едно пълноценно спане.
  • Без значение в каква поза спите, мемори латекса ви осигурява комфорт и ви кара да забравите за среднощното въртене в леглото поради неудобство и напрежение.

ВЛОЖЕНИ МАТЕРИАЛИ:

1 - Ядро 100 % латекс на LATEXCO - Белгия
2 - Мемори пяна /memory foam/ на VITAFOAM
3 - Вътрешен калъф
4 - Дамаска:

  • - специално изработено за матрак Мемори Латекс трислойно, плетено трико stretch от “DesleeClima”, капитонирано в различни форми.
  • - силиконизирана полиестерна еко вата
  • - нетъкан текстил „Spunbond”
  • - цип за сваляне на дамаската 

  Зимна и лятна страна.  Разликата между зиманата и лятната страна се изразява в прошивката под дамаската. В лятната страна използваните материали спомагат охлаждането на тялото през летните дни, а зимната страна придава допълнителнатоплина на тялото през студените дни. 
  Двулицев матрак. Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 
 

Антибактериален.

 Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

 

Екологичен. 

Матрака е пройзведен от екологични продукти и е напълно рециклируем. 

 

Сваляем калъф. 

Позволява калъфа на матрака да се сваля, посредством цип.  Така той лесно би могъл да се пере.

 

Въздушна вентилация. 

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

 

 Мемори пяна. 

Матрака притежава слой мемори пяна, която осигурява голям комфорт на тялото, като копира извивките му. 

 

Анатомичен.  

Пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилно кръвообръшение.

  

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители