БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Memory Silver 22см, двулицев матрак isleep

Матрак Memory Silver 22см, двулицев матрак isleep

469,00 лв.
0.05лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
469,00 лв.
0.05лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 29 окт. - пон 1 ноем.
Гаранция  25 години
Продуктов код - 06.01.01.
Състав - Мемори пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 22 см
Тип - Не пружинен
Марка - isleep

Описание

Матрак Memory Silver е част от колекцията „iSleep” . Както останалите матраци от серията, така и Memory Silver предлага оптимално съчетание на производствени технологии с качествени материали на добра цена.

Memory Silver е иновативен матрак с двулицево ядро от високоеластична пенополиуретанова пяна и Memory foam. Именно на едностранно разположения термочувствителен материал (4 см мемори пяна) се дължи анатомичната опора при модела. Мемори пяната доставя максимален комфорт, благодарение на свойството си да се адаптира спрямо индивидуалните нужди на потребителя. Другото усещание, което притежава Memory Silver, е за ортопедична и стабилна повърхност, удовлетворяващата необходимостта от неподатливост на дефермации.

Предимства / Ключови характеристики

Отличително за продукта е сребърният калъф с капитонирани 2 см мемори пяна, допълваща приятното усещане за матрака. Втъканите сребърни нишки неутрализират вредните микроорганизми и повишават човешкия имунитет. Освен това среброто е естествен хипоалрген и природен антиоксидант, който влияе здравословно на организма. За допълнителната хигиена значение има фактът, че калъфът е с цип от две части, което осигурява лесна поддръжка, а 3D мрежестият борд доставя постоянна въздухопропускливост към ядрото. Моделът притежава и допълнителен вътрешен калъф.

  • Матрак Memory Silver ще допринесе за пълноценната Ви почивка и възстановяване.
  • Матрака е произведен в Португалия.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители