БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Toscana двулицев матрак Bellanotte

449,00 лв.
Средна

Toscana двулицев матрак Bellanotte

449,00 лв.
449,00 лв.
Продуктов код: 15.01.04.
Toscana е едно истинско бижу, вдъхновено от провинциална южна Италия, и обещава комбинация от различни усещания постигнати чрез използването на три слоя разнородни материали. Следвайки модерните тенденции, той осигурява оптимална опора и комфорт, а благодарение на инертния материал Мемори пяна не създава точки на напрежение и натиск.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 15.01.04.
Състав - Мемори пяна, Латекс
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 6 години
Марка - Bellanotte

Описание

Описание: модел Toscana е едно истинско бижу, вдъхновено от провинциална южна Италия, и обещава комбинация от различни усещания постигнати чрез използването на три слоя разнородни материали.

Следвайки модерните тенденции, той осигурява оптимална опора и комфорт, а благодарение на инертния материал Мемори пяна не създава точки на напрежение и натиск.

Комбинираният калъф от оригинален белгийски текстил с чист лен и плат с естествени влакна от субстанция извлечена от дървесни фибри осигуряват нежна грижа за вашата кожа.

  • Текстил: комбиниран калъф от висококачествени плетени текстили Linen Soft и Tencel.

  • Конструкция: ядро от BodyCare™ пяна, полилатекс, мемори пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.

Предимства / Ключови характеристики

Матрак Toscana е невероятен продукт, който съчетава в себе си три разнородни материала, комбинирани по начин, който ви гарантира 100% комфорт по време на сън.

Ядрото е изградено от Body Care пяна, която ви осигурява стабилна опора и правилна позиция на тялото докато спите.
От едната страна е поставен слой от пенолатекс с отворена структура, осигурявайки по-добра циркулация на въздуха и предпазвайки ви от образуването на бактерии. От другата страна е добавен слой от мемори пяна, която под въздействието на телесната ви температура се моделира по вашите извивки. Заемайки формата на тялото ви тя ви дарява с чувство на мекота и комфорт.

Вътрешният калъф е от естествен материал – 100% памук, а външният е съчетание на чист лен и памук.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители