БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Топ матрак Eco Cool Sense 6 см, Sleepy

Топ матрак Eco Cool Sense 6 см, Sleepy

218,00 лв.
0.30лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
218,00 лв.
0.30лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 28 ян. - пон 31 ян.
Гаранция  2 години
Продуктов код - 01.02.12.
Състав - Мемори гел, Профилирана пяна
Височина - 6 см
Марка - Sleepy
Дебелина мемори пяна - 2 см. охлаждащ гел
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Нашето тяло има нужда да се охлади, за да има възможността да заспи спокойно. Какво правим за да достигнем това ниво на хладнина ? Ставаме най-добри приятели с климатика или вентилатора, или никога не затваряме прозореца си. Това не е здравословно и безопасно. Плюс това са вредни за здравето и бюджета ни. Проектиран от матраци Sleepy, топ матрка Eco Cool Sense разполага със специален текстил с охлаждащи фибри притежаващи функция за топлопроводимост, която редуцира телесната температура, което ни помага да заспиваме лесно в по-охладена среда. С тази технология топ матрака осигурява свежест, което помага на нашите тела да останат охладени. Повишава драстично качеството на сън, като осигурява релаксиращ среда за сън в най-свежият топ матрак !

Топ матрак Eco Cool Sense е луксозен топер с височина 6 см, създаден да подобри значително комфорта на старият ви матрак или диван. Съставен е от двуслойно ядро от 2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули и 3 см профилирана полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект. От двете си страни топера е облечен в различен луксозен текстил. Страна А - текстил с охлаждащо действие и страна Б - плат Лукс. Около цялата си дължина и ширина топ матрака разполага с 3Д дишаща лента, която позволява на въздуха да циркулира непрестанно в сърцевината му, без да позволява развитието на микроорганизми и акари. Топ матрака се доставя БЕЗПЛАТНО под формата на руло и има 2 години гаранция.

Топ матрак Eco Cool Sense е предназначен за използване върху стар матрак или диван, като подобрява значително комфорта и качеството на съня. Уникалната технология използвана в топера го прави отличен избор за различните сезони - зима/лято.

Страна А, лятна страна - дамаска Ice Sleep с охлаждащо действие, придава нежна хлад на тялото, като предпазва от изпотяване и спарване. Слой 2 см мемори пяна с охлаждащи частици, отличен избор за хора, които се потят през нощта или търсят по хладно усещане.

Страна Б, зимна страна - плат Лукс с антибактериално действие, слой 3 см полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект, който стимулира кръвообръщението.

Топ матрака разполага с цип за лесно отделяне на калъфа от ядрото и 3Д дишаща лента по цялата дължина на топера за 100% вентилация на ядрото и защита от мухлясване.

Топ матрак Eco Cool Sense се доставя под формата на руло за по-лесно транспортиране и може да се навива на ръка многократно, за удобно съхранение.

Състав на топ матрак Eco Cool Sense от Sleepy:

Плат Ice Sleep с охлаждащо действие
2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули
3 см профилирана полиуретанова пяна с масажиращ ефект
Плат Лукс (некапитониран)
3Д дишаща лента по цялата дължина и ширина
Цип на калъфа.

Предимства / Ключови характеристики

 Луксозна дамаска Ice Sleep с леко охлаждащо действие от страната с мемори пяната с охлаждащи капсули и бял плат Лукс от страната с профилираната пяна. Текстила е без капитонаж за по-добро усещане.

 Страна А - 2 см мемори пяна с охлаждащи гел капсули - поддържа телесната температура в норма и не позволява да се потите по време на сън.

 Страна Б - 3 см профилирана полиуретанова пяна с лек масажиращ ефект.

 Калъф с цип за по-добра хигиена.

 Материалите използвани в топ матрак Eco Cool Sense са изцяло антибактериални и антиакарни с най-висок клас на обработка.

 Топ матрака не се изработва в нестандартни размери.

 3Д дишаща лента по целия борд на топ матрака аерира непрестанно ядрото, като по този начин предпазва от мухлясване и развитие на микроорганизми.

 Височина - 6 см

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители