БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Каспия Мемори Покет 22 см, матраци Нани

Матрак Каспия Мемори Покет 22 см, матраци Нани

481,00 лв.
0.26лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
481,00 лв.
0.26лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 5 юни - вто 6 юни
Гаранция  5 години
Матраци Нани - еднолицев матрак Каспия Мемори Покет - 1
Матрак Каспия Мемори Покет 22 см, матраци Нани
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.13.
Състав - Мемори пяна, Покет пружини
Твърдост - Средно твърд
Вид - Еднолицев
Височина - 24 см
Тип - Pocket пружини
Марка - Нани
Дебелина мемори пяна - 4 см.
В какъв вид се доставя - В реален размер
Сваляем калъф - Не

Описание

Каспия Виско Покет е еднолциев матрак с височина от 22 см, произведен в България от матраци Нани. Матрака е съставен от индивидуално пакетирани покет пружини, характеризиращи се с отлична ортопединост и слой термоактивна мемори пяна, която свежда до минимум натрупаната физическа умора. Матрака е с вградена метална рамка с отлична здравина. Гаранция от 5 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Memory foam + pocket spring в матрак с вградена рамка.

Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет.

  • Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. 
  • Еластичната връзка между тях предлага балансиран точков натиск при ползване. 
  • Обкрайчващата стабилизираща рамка от пенополиуретан придава допълнителна здравина и комфорт. 
  • Високата плътност на слоя POLIFLEX , в контактната с тялото зона, чрез оптималната си ортопедичност предлагат на тялото перфектно положение за сън.

Предимства / Ключови характеристики

 Антиалергичните силиконизирани влакна и дамаската с високо съдържание на естествени материали, използвани в прошивката на калъфа, осигуряват допълнителна мекота и го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ се към нуждите на тялото.

 Поставяш го и се отдаваш на пълен релакс. Към здравината на металната рамка и OSB плоскост на нашите еднолицеви матраци добавихме ортопедичността на POCKET SPRING и ергономичността на MEMORY FOAM . Многозоновата сърцевина от индивидуално пакетирани пружини в текстилен джоб и обкрайчени за допълнителна здравина със стабилизираща рамка от KOVAFOAM се грижат за правилната ориентация на тялото по време на сън.

 Термоактивната пяна в следствие топлата се оформя и възприема извивките.Разпределя тежестта по цялата площ на матрака и в резултат елиминира точките с повишен натиск и свежда до минимум натрупаната физическа умора.

 Многопластовостта предоставя перфектно положение за сън и релакс. Втъканите сребърни нишки в дамаската освобождават контролирано сребърни йони водещи до подтискане развитието на акари, бактерии и гъбички. Капитонираните в прошивката антиалергични силиконизирани влакна оптимизират термоефекта като предлагат на тялото необходимата му влажност и температура.

 Резултатът е модел еднолицев, високо технологичен матрак, на който всеки може да се довери. КАСПИЯ ПОКЕТ е матрак, за който дори не Ви е нужна подматрачна рамка.

 Матрака се изработва в нестандартни размери за срок от 14 работни дни.

 Височина 24 см.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители