БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Комфорт Плюс мемори пяна 20см, еднолицев матрак - Блян

0,00 лв.
Твърд

Комфорт Плюс мемори пяна 20см, еднолицев матрак - Блян

0,00 лв.
Продуктов код: 08.01.13.
Матрак Комфорт Плюс мемори комбинира в себе си предимствата на двулицевите непружинни матраци с добавянето на слой мемори пяна, слой профилиран полиуретан и ламелна подматрачна система. Полиуретана осигурява нежен пружиниращ ефект и възможност за добра въздухопропускливост към вътрешността на матрака, както поддържа здравословна и хигиенична среда. Благодарение на Мемори пяната матрака запомня и следва идеално извивките и движението на тялото, както и реагира на телесната температура.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Информация за продукта

Матрак Комфорт Плюс мемори комбинира в себе си предимствата на двулицевите непружинни матраци с  добавянето на слой мемори пяна, слой профилиран полиуретан и ламелна подматрачна система. Полиуретана осигурява нежен пружиниращ ефект и възможност за добра въздухопропускливост към вътрешността на матрака, както поддържа здравословна и хигиенична среда. Благодарение на Мемори пяната матрака запомня и следва идеално извивките и движението на тялото, както и реагира на телесната температура.


  • Засилен ортопедичен ефект и комфорт, постигнати чрез специално профилирания слой, за допълнителен пружиниращ ефект и проветривост. 
  • Цялата тази конструкция е разположена върху метална рамка с напречни ламели от букова дървесина за максимална проветривост и еластичност.

Предимства на матрак Комфорт плюс Мемори:

•    Ядро от високоеластична полиуретанова пяна с плътност 25 кг/м3.

•    Слой профилирана полиуретанова пяна с плътност 30 кг/м3 осигурява приятен комфорт и лек пружиниращ ефект.

•    Слой от 6 см термоактивна Мемори пяна осигурява неповторим комфорт по време на сън и почивка.

•    Вградена метална рамка с ламели от слоеста букова дървесина.

•    Дамаската е от висококачествен текстил, допълнително омекотен с нетъкан текстил "Spunbond".

 

Мемори пяна.
Висококачествен материал, който при натиск, заема формата на тялото, а когато не е подложена на натиск, възвръща своята форма. Следва анатомичните ви форми и намалява въртенето по време на сън.

     
  Екологичен.
Матрака е произведен изцяло от екологични материали и напълно се рециклира. 
     
  Еднолицев матрак.
Матрака е с вградена подматрачна рамка и е предназначен да се използва само от едната страна.  
     
 

Антибактериален и антиакарен.
Използваните материали са антибактериални и антиакарни. Предназначени за хора предразположени към алергии и респираторни заболявания.

     
  Дишаща структура.
Подобрява циркулацията на въздух в сърцевината на матрака, което предпазва от развитието на микроорганизми и не позволява на матрака да мухляса.
     
  Независими опорни точки. 
     
  Анатомичен.
Възможността на матрака да следва формата на тялото.
     
  Ортопедичен.
Поддържа гръбначния стълб в правилна, естествена позиция и улеснява отпусканео на ставите. Препоръчва се за хора с болки в гърба, кръста и мускулите.
     
  Не се деформира.
     
  Матрака не съдържа пружини.
     

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители