БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Florencia цип 18см, двулицев матрак - Paradise

399,00 лв.
Средна

Florencia цип 18см, двулицев матрак - Paradise

399,00 лв.
399,00 лв.
Продуктов код: 10.01.07.
Латексовото ядро на матрак Florencia Sky има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото. Вертикални отвори по цялата повърхност на матрака осигуряват самопроветряване и регулиране на влагата, естествено произвеждана от тялото.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 10.01.07.
Състав - Латекс
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 10 години
Марка - Paradise

Описание

Латексовото ядро на матрак Florencia Sky има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото. Вертикални отвори по цялата повърхност на матрака осигуряват самопроветряване и регулиране на влагата, естествено произвеждана от тялото. Това удължава живота матрака, той не задържа прах и алергени и е по-хигиеничен. Дамаската е луксозна, мека и изключително приятна на допир, фабрично обработена с натурален екстракт от Алое Вера. Това действа омекотяващо и регенериращо на кожата, като поддържа естествения й баланс.

Florencia Sky се състои от седем зони на комфорт, които разпределят равномерно тежестта на тялото, осигуряват естествено и релаксиращо състояние на гръбначния стълб. Благодарение на гъвкавия пенолатекс вече не е нужно да нагаждате тялото си според матрака.

Състав на матрака:

  • Висококачествена плетена дамаска
  • Прошивка от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил SPUNBOND
  • Ядро от пенолатекс
  • Два модела: с борд или с цип.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители