БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Легло Quadro от Латекс Екон

Легло Quadro от Латекс Екон

1 824,00 лв.
1 824,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : чет 30 март - пет 31 март
Купи на кредит
Продуктов код - 18.10.03
Марка - Латекс Екон

Описание

Модерен и стилен дизайн, който би бил идеален за всяка съвременна спалня. Изчистените линии и елегантният вид на леглото го правят чудесен избор за тези, които искат стилно и модерно легло. Всяко легло се предлага с възможност за избор от 2 различни вида плат – тъкан и плюш, всеки в 6 различни цвята – общо 12 разновидности.

Предимства / Ключови характеристики

Леглото е тапицирано с 5см латексова пяна, заобикаляща с мекота цялото легло, за максимален комфорт. Латексовата пяна е плътен, недеформируем, еластичен и биоразградим материал, не съдържащ вредни емисии

Сменяемата, сваляема тапицерия е по-лесна за поддръжка или за евентуална подмяна. Така Вашата спалня може да има тапицерия в различни цветове и стилове, в зависимост от предпочитанията Ви. Това е чудесен начин да промените облика на една стая, без да се налага да купувате нови мебели. Можете просто да смените тапицерията, за да съответства на новия декор на стаята.
Тапицерията е изработена от първокласна дамаска с двойна обработка – водоотблъскваща и трудно запалима.

При поръчка, наш служител ще се свърже с вас, за да може тя да бъде потвърдена, както и избраната от вас дамаска. Опциите можете да видите  в продуктовите снимки.


Крака от масивна дървесина – изместени навътре, за по-естетичен вид и за да не удряте пръстите на краката си, когато се движите около леглото. Тази функция на дизайна е едновременно функционална и стилна и със сигурност ще подобри декора на вашата спалня.

Височина на краката – 12 см. Изчислена така, че да предоставя лесен достъп за ръчно почистване или с прахосмукачка робот.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители