БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Легло Санса - Мебели МОБ

0,00 лв.

Легло Санса - Мебели МОБ

0,00 лв.
Продуктов код: 803
Спален комплект „Санса“ съчетава функционалност и елегантен дизайн. Подчертаният контраст от топли кафяви тонове и нежно бяло отразява символиката на свещения кръговрат между тъмнина и светлина.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Информация за продукта

Спален комплект „Санса“ съчетава функционалност и елегантен дизайн. Подчертаният контраст от топли кафяви тонове и нежно бяло отразява символиката на свещения кръговрат между тъмнина и светлина. Ефектно и иновативно са комбинирани две различни функции: удобна ракла и табла за леглото в един общ модул.

 

Към леглото могат да бъдат допълнително поръчани всички модули от спален комплект "Санса", ламелна рамка, двулицев матрак МОБ, повдигащ механизъм и HDF дъно за легло.

Предимства на легло Санса от Мебели МОБ:

  • Легло с австрийско ПДЧ 18 мм, Egger.
    2 мм ABS кантове Rehau
  •  Избор на декори на Egger и тапицерия
  • 5 години гаранция. Качество от Ергодизайн по стандарт
    ISO 9001:2008

 

- Легло за матрак: 160/200- Австрийско ПДЧ 18 мм, Egger., 2 мм ABS кантове Rehau

Може да закупите допълнително: Ламелна рамка, Повдигащ механизъм, Дъно HDF за легло, Матрак МОБ

Матрак МОБ е с ядро от полимерна пяна с висока плътност и отворена микроклетъчна структура, eластичността на ядрото придава на матрака средна твърдост. По този начин поддържа тялото в нормално състояние, позволявайки на гръбначния стълб да заема естественото си положение по време на сън. Сменяемият калъф е изработен от плат прошит с антиалергична вата от силиконови фибри и нетъкан текстил. Платът е с 2 страни: лятна – памучен плат; и зимна от вълнен плат.

 

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители