Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Line серията на матраци ТЕД

 Матраци ТЕД разработиха специална колекция матраци, предназначени за онлайн магазините. Може да ги закупите единствено през онлайн магазин.

 

За почитателите на оптималното качество на ниска цена ви представяме матрак White Line от ТЕД. Матрак изцяло изграден от профилиран полиуретан, придаващ масажиращ ефект върху тялото. Височина 19 см и 5 години гаранция. Матракът е облечен в калъф с цип който разполага с антислип ефект и предпазва от хлъзгане на спалното бельо. За още по-голямо удобство, матракът се доставя навит на руло. 

Купи сега ТУК 

 

 За почитателите на комфорта по време на съм от матраци ТЕД разработиха модела Red Line - матрак с ядро от полиуретан и допълнителен слой мемори пяна за изключителен комфорт. Матрака предлага две степени на твърдост, готови да покрият вашите очаквания. Мемори пяната копира извивките на тялото и то има възможност да релаксира най-добре и да си отпочине по-бързо. Матракът е обурудван с калъф с цип, който може да се пере в пералня, също така има и анти слип ефект. Доставя се на руло за по-голямо удобство.

Купи сега ТУК 

 За феновете на пружинните матраци имаме специална изненада ! Матрак Black Line - сърцевина от индивидуално пакетирани pocket пруужини за по-добра ортопедичност и слой мемори пяна като завършек на този матрак. Изключителен комфорт събрал в себе си най-новите тенденции в производството на матраци. За капак матрака се предлага с калъф с цип, перящ се в пералня. Доставката е на руло, за лесно пренасяне.

Купи сега ТУК 

 

 И не забравяйте, този матрак се предлага единствено онлайн !

Не се колебайте и поръчайте бързо и лестно на телефон 0895 51 00 55 или онлайн ! 

Безплатна доставка до всяка точка на страната !