БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Magnistretch Sport 23 см, двулицев - МОСТРА

Матрак Magnistretch Sport 23 см, двулицев - МОСТРА

0,00 лв.
Средно твърд
0,00 лв.
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пон 5 юни - вто 6 юни
Продуктов код - 01.06.01.47.
Състав - Мемори пяна, HR пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 23 см
Тип - Не пружинен
Марка - Magniflex
Дебелина мемори пяна - 5 см.
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

* 1 бр. матрак Magistretch Sport - мостра с възможни замърсявания, напрашавания или петна. Матрака се продава без гаранция
Матрак от ново поколение с уникална структура, разработена в Университета във Флоренция от водещи специалисти ортопеди. Специални прорези в ядрото от високоеластична пяна нежно обтягат гръбнака по време на сън и осигуряват активна грижа за здравето на гърба ви нощ след нощ. Матракът е идеален за всеки, който изпитва напрежение в гърба при всекидневни дейности като активен спорт, заседнал начин на живот или хронични болки. Този продукт ще донесе спокоен и здравословен сън, по-щастливо и ползотворно ежедневие.
Пяната Elioform е с висока ортопедичност и издръжливост. Предоставя правилна опора на тялото по време на сън и запазва гръбнака в изправена позиция.
Пяната Eliosoft е умеренотвърда. Тя отнема напрежението от гръбначния стълб и подпомага възстановяването по време на сън.
Стилен дизайн в духа на спорта, нежен и мек текстил.
Magniflex притежава първия световен патент за вакуумно пакетиране на матраци под формата на руло. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им.
Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Предимства / Ключови характеристики

 Калъф с цип.

 Слой 5 см мемори пяна.

 Ядро от високоеластична пяна.

 Височина - 23 см.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители