Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Матраци за хотел

ХОТЕЛСКИ МАТРАЦИ и АКСЕСОАРИ са специално разработена колекция матраци и аксесоари за нуждите на хотели, къщи за гости и места за настаняване.

След дълги проучвания за нуждите на хотелиерския бранш създадохме специална колекция от матрак, протектор за матрак, възглавница, спално бельо и шалте готови да задоволят изискванията и на най-изтъчнените Ви клиенти.

Дългогодипните ни изследвания показват, че основния детайл на който акцентират клиентите на хотелите е зоната за спане. Проучване проведено сред повече от 10 000 души, прекарали нощ в хотела показва, че след добре прекарана нощувка, хората са по-склонни да препоръчат съответния хотел на приятели и познати.

Създаването на колекция Sleepy Hotel не беше лека задача и нашите специалисти в областта на съня се постараха да създадът продукти с много екстри, но в същото време на достъпна цена.

За допълнителна информация, запитвания за количества и срокове за изработка, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти на телефон 0895 51 00 55 или на имейл sales@matraci.bg

Задай Низходяща Посока

2 продукт(а)

Непромокаем протектор за хотелски матрак тип калъф с цип - SLEEPY HOTEL
Хотелски матрак 18 см - 7 зоново профилиран - SLEEPY HOTEL
Задай Низходяща Посока

2 продукт(а)