БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Хавай 27см, двулицев матрак - Нани

1 731,00 лв.
0.24лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Мека към средна

Хавай 27см, двулицев матрак - Нани

1 731,00 лв.
0.24лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.19.
Състав - Мемори пяна, Полиуретан
Твърдост - Мека към средна
Вид - Двулицев
Височина - 27 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 20 години
Марка - Нани
В какъв вид се доставя - В реален размер
Сваляем калъф - Не

Описание

Ядро:

Два вида високоеластична пяна Kovafoam със седем зони на комфорт осигуряват перфектна опора, облекчават точките на напрежение, като гарантират максимална ергономичност. Иновативната структура на ядрото подпомага естествената циркулация на въздуха, като балансира телесната темература и прави съня още по-пълноценен и отпускащ. Използвани са висококачествени материали, които не предизвикват алергии и създават усещане за уют и комфорт.

Калъф:

Специален текстил с фини нефритени частици, които действат едновременно успокояващо и стимулиращо - освобождават хората от стреса и възстановяват енергията им. Отворената структура в контактната с тялото повърхност позволява въздуха да достигне до ядрото на матрака, като едновременно с това осигурява контрол на влагата. Калъф с фини нефритени частици, които отразяват топлината и абсорбират влагата, като по този начин гарантират най-висока степен на комфорт и хармония. Нефритът или както го наричат китайците Камък на сънищата успокоява нервната система, подобрява качеството на съня и способства за преодоляване на редица здравословни проблеми.

Височина 27 см

Гаранция - 20 години

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители