БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Аруба Мемори 23 см, двулицев матрак - Нани

356,00 лв.

306,00 лв.

0.08лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
14% намален
Средна

Аруба Мемори 23 см, двулицев матрак - Нани

356,00 лв.

306,00 лв.

0.08лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.11.
Срок на промоцията - 01.12 - 24.12
Състав - Мемори пяна, Покет пружини
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 23 см
Тип - Pocket пружини
Гаранция - 10 години
Марка - Нани
Дебелина мемори пяна - 4 см.
В какъв вид се доставя - В реален размер
Сваляем калъф - Не

Описание

Аруба Мемори NEW е двулицев матрак с височина 23 см, произведен в България от матраци Нани. Луксозна дамаска LUREX с втъкани сребърни нишки, контролирано освобождава сребърни йони, който потискат развитието на акари и микроорганизми. Сърцевината на матрака е съставена от индивидуално пакетирани Pocket Spring пружини, а в калъфа е прошит слой мемори пяна, максимално близо до тялото за най-приятно усещане. Матрака предлага отлични анатомични и ортопедични качества. Гаранция - 10 годиниБЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.
 
Ако търсите идеалното съчетание на анатомичност и ортопедичност, резултат от дългогодишен опит и авангардни технологии, ще изберете матрак Аруба Мемори New.

Съставен е от множество индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил с еластична връзка между тях, гарантиращи максимален комфорт и удобство за тялото. Правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака, поддържа гръбначния стълб в естествено положение. Поради независимото движение на пружините (Pocket Spring система), те потъват равномерно и се нагаждат според индивидуалните характеристики на тялото.

Стабилизиращият борд от Kovafoam пяна поддържа здравината и еластичността на системата. Добавеният слой от допълнително омекотена пяна 

Polyflex в контактната с тялото зонa, чрез оптималната си ортопедичност води до перфектната опора на тялото в раменете, талията и таза. Memory пяната ( 4 см от зимната страна на матрака) се моделира според температурата на тялото, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане. Тя е с отворена клетъчна структура и позволява добра циркулация на въздух от и към ядрото, за да не се натрупват влага и вредни микроорганизми.

Предимства / Ключови характеристики

 Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка, обкрайчени със стабилизираща странична рамка от KOVAFOAM.

 От топлината на тялото термоактивната пяна възприема извивките на гръбначния стълб, разпределя тежестта по цялата площ на матрака и елиминира натрупаната физическа умора. 

 За постигане на балансиран точков натиск в контактната с тялото зона е добавена допълнително омекотена пяна, способстваща правилното кръвообращение. Високата плътност на POLIFLEX, заедно с POCKET SPRING в дълбочина, придават оптимална ортопедичност на матрака, като постигат перфектното положение за сън и релакс.

  Дамаската LUREX със своите втъкани сребърни нишки контролирано освобождава сребърни йони, които потискат развитието на акари, бактерии и гъбички. В комбинация с антиалергичната силиконова вата и нетъкания текстил SPUN BONDED в капитонажа се придава допълнителна мекота и комфорт.

 Високата степен на ортопедичност на POCKET SPRING технологията в комбинация  с пяната предлагат добър комфорт на тялото.  

 С контролираното освобождаване на сребърни йони от повърхността на матрака, иновативния плат от последно поколение LUREX на DESLEE CLAMA, предпазва по естествен начин от развитието на акари, бактерии и гъбички.

 Височина - 23 см.

 Нестандартни размери се изработват в срок от 14 работни дни.

 Аруба Мемори е двулицев матрак предназначен за използване с подматрачна рамка.

Гаранция - 10 години

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители