БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Бахама Мемори Duo Lux 27см, двулицев матрак - НАНИ

683,00 лв.

483,00 лв.

0.07лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
29% намален
Средна

Бахама Мемори Duo Lux 27см, двулицев матрак - НАНИ

683,00 лв.

483,00 лв.

0.07лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Матрак Бахама Мемори Нани
Бахама Мемори Duo Lux 27см, двулицев матрак - НАНИ
Купи на кредит
Продуктов код - 03.01.08.
Срок на промоцията - 01.12 - 24.12
Състав - Мемори пяна, Полиуретан
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 28 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 20 години
Марка - Нани
Дебелина мемори пяна - 4 см.
В какъв вид се доставя - В реален размер
Сваляем калъф - Да

Описание

Бахама Мемори е двулицев матрак с височина от 28 см, произведен в България от матраци Нани. Модел с аристократична визия, стил и комфорт. Луксозен матрак с вграден топ матрак от мемори пяна, създаващ неповторим комфорт. Мемори пянара спомага за правилното кръвообръщение и циркулацията на кръвта в организма. Гаранция - 20 годиниБЕЗПЛАТНА досатвка до всяка точка на България.

Еднолицевата сърцевина е комбинация между термоактивна пяна (MEMORY FOAM) и профилирана ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност. 
Системата от канали и множеството отворени клетки във вътрешността гарантират добър вентилационен ефект. 
Високата плътност и еластичност на материалите са определящи за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. 
Термоактивната пяна, влияеща се от температурата на тялото, осигурява равномерна опора независимо от височината и теглото. Тя поглъща и разпределя равномерно тежестта по цялата площ на матрака, като елиминира зоните с прекомерно напрежение и намалява натрупаната физическа умора. 

Поради мултизоналността си БАХАМА МЕМОРИ гарантира спокойния сън и на партньора Ви, независимо от вашите движения. Мекотата в контактната с тялото зона подпомага правилното кръвообращение и като резултат намалява до минимум смущенията по време на сън.
Със своите втъкани сребърни нишки и контролирано отделяне на сребърни йони висококачественият текстил LUREX предпазва матрака от вредни бактерии и микроорганизми и същевременно придава чувство за топлина през зимата и хлад през лятото.
На „Бахама Мемори“гарантирано могат да разчитат всички ценящи своята качествена почивка и релакс.

Предимства / Ключови характеристики

 Mултизоново ядро от редуваща се Ultraflex HR пяна с висока плътност и различна твърдост.

Добавеният слой Polyflex с повишена твърдост допълнително оптимизира ортопедичните показатели.

 Слой от 6 см термоактивна мемори пяна реагира на топлина и осигурява равномерна опора за тялото, елиминирайки натрупаната физическа умора и напрежение.

 Отличително за продукта е белгийската дамаска LUREX с втъкани в нея сребърни нишки, които излъчват сребърни йони, неутрализиращи вредните микроорганизми и повишаващи човешкия имунитет.

 Новост при двулицевия матрак Бахама Мемори New е, че сребърният калъф е капитониран с омекотен пенополиуретан, допълващ приятното усещане за комфорт и мекота.

 Добавената иновативна 3D „дишаща” лента доставя постоянно въздух към ядрото и е гаранция за липсата на среда за развитие на микроорганизми както в контактната с тялото зона, така и във вътрешността.

 Бахама Мемори е луксозен двулицев матрак, предназначен за изпозлване с подматрачна рамка.

 Нестандартни размери се изработват в срок от 14 работни дни.

 Височина - 28 см.

Гаранция - 20 години.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители