БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Cherry Dream 23 см, двулицев матрак лимитиран модел - Sleepy

829,00 лв.
Средна

Cherry Dream 23 см, двулицев матрак лимитиран модел - Sleepy

829,00 лв.
Продуктов код: 01.01.17.

Cherry Dream е луксозен двулицев матрак произведен в България от матраци Sleepy в лимитирана серия от 1000 броя ! Ядрото на матрака е съставено от 4 см мемори пяна, 3Д полиуретанова сърцевина и страна с профилирана полиуретанова пяна. Луксозната дамаска на матрака е обработена с влакна от череша - отличен източник на мелатонин. Гарантира качествения сън и здравословната среда от която имате нужда в спалнята. Предлага се с 5 години гаранция и височина от 23 см. Доставя се напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България. 

Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Cherry Dream - лимитуран луксозен матрак Sleepy
Cherry Dream 23 см, двулицев матрак лимитиран модел - Sleepy
Купи на кредит

Информация за продукта

Cherry Dream е луксозен двулицев матрак произведен в България от матраци Sleepy в лимитирана серия от 1000 броя ! Ядрото на матрака е съставено от 4 см мемори пяна3Д полиуретанова сърцевина и страна с профилирана полиуретанова пяна. Луксозната дамаска на матрака е обработена с влакна от череша - отличен източник на мелатонин. Гарантира качествения сън и здравословната среда от която имате нужда в спалнята. Предлага се с 5 години гаранция и височина от 23 см. Доставя се напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на България. 

Cherry Dream е уникален по рода си матрак, разработен в лимитирана серия от 1000 броя от матраци Sleepy.

Луксозната дамаска на матрака е обработена с черешови влакна - иновативен продукт, който съдържа мелатонин. Мелатонина е познат като хормона на съня. Осигурява здрав сън, като подобрява времето прекарано в леглото, общото време за сън и ефективността на съня.

Матрака представлява комбинация от две степени на твърдост и усещане, напълно различни една от друга.
Страна А - най-горен слой 4 см термочувствителна мемори пяна. Мемори пяната е материал известен със своята памет. Под влиянието на телесната температура тя се "разлива" около тялото, като по този начин осигурява максимален комфорт.

Страна Б - профилирана полиуретанова пяна, която при движение на тялото върху повърхността на матрака създава масажиращо усещане. Препоръчва се на хора с по-динамично ежедневие и физически натоварени. Бързо облекчава натрупания стрес и стимулира кръвообръщението.

Ядрото на матрака представлява 3Д профилирана пяна, която има отлична дишаща структура и не позволява развитието на микро организми и акари. Запазва здравословната среда на сън и не спарва през летните месеци.

Двете степени на твърдост правят матрака много предпочитан от хора търсещи различни усещания. Или както ние обичаме да казваме "Два матрака в едно" !

Предимства на двулицев матрак Cherry Dream от Sleepy:

 Луксозен двулицев матрак, произведен в България с лимитирана серия от 100 броя !

 Дамаска с черешови влакна спомага за отделянето на мелатонин - подобрява продължителността и качеството на съня.
Черешовите влакна намалят натрупаното напрежение в мускулите и придават анти оксидантна защита на кожата.

 Слой 4 см. термочувствителна мемори пяна от едната страна - запазва топлината на тялото и чрез нея се "разтапя" около тялото, като описва формите му.

 Слой профилирана полиуретанова пяна с масажиращ ефект от другата страна на матрака. Подпомага правилното кръвообръщение и намалява натрупаното напрежение.

 3Д структурата в ядрото на матрака гарантира напълно дишаща среда, максимално защитена от микро организми и бактерии.

 Вентилационните канали от страни на матрака стимулират циркулацията на въздух.

 Луксозна височина от 23 см. (+/-1cм)

Гаранция - 5 години.

Всички матраци Sleepy се предлагат с 30 дневен тест период.

В случай, че не останете доволен от комфорта на новия си матрак, може да го замените с друг в рамките на 30 календарни дни след покупката.

Следвайте процедурата или се свържете с нас за повече информация :

1. Попълнете формата за Връщане и замяна на продукт 
2. Очаквайте обаждане от наш служител с потвърждение на замяната.
3. Опаковайте добре матрака и прикачете към него документите за закупуване, гаранционна карта и етикет.
4. Изпратете закупеният от вас матрак до гр. Русе бул. 3-ти Март 74 тел. 0895510055 за МАТРАЦИ.БГ ЕООД, по куриерска фирма удобна за вас. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
5. След получаване на матрака в наш склад, ще ви бъде изпратен новият матрак по куриерска фирма ЕКОНТ за ваша сметка.

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

6 коментара от потребители