БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Диона 22см, еднолицев матрак - Paradise

258,00 лв.
Средна

Диона 22см, еднолицев матрак - Paradise

258,00 лв.
258,00 лв.
Продуктов код: 10.01.11.
Модел Diona еднолицев e изключително комфортен матрак, чиято структура от висококачествени материали гарантира максимален комфорт и удобство за тялото. Ядрото е съставено от Memory пяна и неподатлива на деформация ND пяна.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Еднолицев матрак Диона - матраци Paradise
Диона 22см, еднолицев матрак - Paradise
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 10.01.11.
Състав - Мемори пяна, Полиуретан
Твърдост - Средна
Вид - Еднолицев
Височина - 22 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 5 години
Марка - Paradise

Описание

Модел Diona еднолицев e изключително комфортен матрак, чиято структура от висококачествени материали гарантира максимален комфорт и удобство за тялото. Ядрото е съставено от Memory пяна и неподатлива на деформация ND пяна. Многообразието на вложените пяни е гаранция за едно усещане, което действително ще направи съня Ви пълноценен. Вградената подматрачна рамка с ламели спомага за равномерно разпределяне на тежестта на тялото, осигурява проветряване и максимално удобство по време на сън.

Термоеластичните качества на Memory пяната позволяват да "запомня" формата на тялото. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. Това разпределя тежестта равномерно върху повърхността и облекчава напрежението в отделните области. Спомага за поддържането на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостно отпускане на тялото. Ядрото на модел Diona е облечено в калъф от висококачествена дамаска, който е лесен за поддръжка.

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на еднолицев матрак Диона от матраци Парайадс:

  • Еднолицев мемори матрак предназначен за с вградена подматрачна рамка.

  • Слой термочувствителна мемори пяна. Копира топлината на тялото и заема формата му. Създава неповторим комфорт и усещане за мекота.
     
  • Луксозен калъф.

  • Степен на твърдост - твърд

  • Произведен в България

  • Височина - 22 см 

  • Гаранция - 5 години 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители