БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Florencia борд 18см, двулицев матрак - Paradise

2 reviews 0 5 5
382,00 лв.
Средна

Florencia борд 18см, двулицев матрак - Paradise

382,00 лв.
2 reviews 0 5 5
382,00 лв.
Продуктов код: 10.01.08.
Латексовото ядро на матрак Florencia Sky има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото. Вертикални отвори по цялата повърхност на матрака осигуряват самопроветряване и регулиране на влагата, естествено произвеждана от тялото.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Двулицев матексов матрак Флоренция борд
Florencia борд 18см, двулицев матрак - Paradise
2 reviews 0 5 5
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 10.01.08.
Състав - Латекс
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 10 години
Марка - Paradise

Описание

При покупка на матрак от Paradise автоматично получаваш 10% отстъпка от подматрачна рамка Paradise, 15% отстъпка от протектор Paradise и 15% от възглавница Paradise ! 

Латексовото ядро на матрак Florencia има разнородна повърхност – малки изпъкнали полусфери и вълнообразни форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото. Вертикални отвори по цялата повърхност на матрака осигуряват самопроветряване и регулиране на влагата, естествено произвеждана от тялото. Това удължава живота матрака, той не задържа прах и алергени и е по-хигиеничен. Дамаската е луксозна, мека и изключително приятна на допир, фабрично обработена с натурален екстракт от Алое Вера. Това действа омекотяващо и регенериращо на кожата, като поддържа естествения й баланс.

Florencia Sky се състои от седем зони на комфорт, които разпределят равномерно тежестта на тялото, осигуряват естествено и релаксиращо състояние на гръбначния стълб. Благодарение на гъвкавия пенолатекс вече не е нужно да нагаждате тялото си според матрака.

 

Състав на матрака:

  • Висококачествена плетена дамаска
  • Прошивка от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил SPUNBOND
  • Ядро от пенолатекс
  • Два модела: с борд или с цип.

Предимства / Ключови характеристики

Състав на матрака:

  • Висококачествена капитонирана дамаска
  • Ядро от пенолатекс

 

Латексовото ядро на модел Florencia има разнородна повърхност - малки изпъкнали полусфери и форми, които осигуряват масаж по дължината на тялото. Вертикални отвори по цялата повърхност на матрака осигуряват самопроветряване и регулиране на влагата, естествено произвеждана от тялото. Това удължава живота на матрака, той не задържа прах и алергени и е по-хигиеничен.

Florencia се състои от седем зони на комфорт, които разпределят равномерно тежестта на тялото, осигуряват естествено и релаксиращо състояние на гръбначния стълб.

Дамаската на модел Florencia е луксозна, специално обработена с екстракт от Алое Вера, който действа омекотяващо и регенериращо за кожата като поддържа естествения й баланс.

Степен на твърдост: Среден

Височина на матрака: 18 см

Гаранция: 10 години

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

2 коментара от потребители