БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Матрак Neo Latex 18см, двулицев - матраци РосМари

Матрак Neo Latex 18см, двулицев - матраци РосМари

468,00 лв.
0.13лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
468,00 лв.
0.13лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : сря 23 септ. - чет 24 септ.
Гаранция  10 години
Двулицев матрак Neo Latex РосМари
Матрак Neo Latex 18см, двулицев - матраци РосМари
Продуктов код - 05.01.01.
Състав - Латекс
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Марка - РосМари

Описание

Латексът е сред най-еластичните и гъвкави материали в природата, като употребата му в производството на матраци гарантира прецизна поддръжка на тялото и дълга употреба на изделието. Модел NeoLatex може да се похвали със сърцевина от висококачествен белгийски пенолатекс, специфично зониран, съобразно анатомичните особености на тялото. Ядрото е цялостно отлято, без слепвания, което гарантира по-добрата еластичност на матрака и повишава устойчивостта му на натоварване.

Луксозен завършек на модела е външният калъф с цип, който се отличава с високо съдържание на памук. Капитонажът е с фини полиестерни влакна, които осигуряват деликатна мекота и свободно пропускат въздуха в контактната с тялото зона. 

Предимства / Ключови характеристики

Изделието е преминало всички необходими антибактериални обработки, които допълнително повишават естествената устойчивост на латекса срещу развитието на вредни микроорганизми.

  • За осигуряване на условия за добра вентилация и здравословна поддръжка на тялото, препоръчваме употребата на матрак NeoLatex върху подходяща ламелна рамка. Подходящи в случая са и мобилнте модели с опции за повдигане на глава и крака.  • Гаранция: 10 години

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители