БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Silver Memory двулицев матрак Resta

413,00 лв.
Средна

Silver Memory двулицев матрак Resta

413,00 лв.
413,00 лв.
Продуктов код: 11.01.01.

SilverMemory е матракът за хора, които искат много добър комфорт в едно с твърдата подкрепа на гръбначния стълб , но също искат специална защита по отношение на здравето. Този матрак е направен чрез комбиниране на полезните ефекти на материала мемори пяна и лечебния ефект в капсулите сребро във влакна на текстила, които излъчват сребърни йони.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 11.01.01.
Състав - Мемори пяна, Полиуретан
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 22 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 10 години
Марка - Реста

Описание

SilverMemory е матракът за хора, които искат много добър комфорт в едно с твърдата подкрепа на гръбначния стълб , но също искат специална защита по отношение на здравето.

  • Този матрак е направен чрез комбиниране на полезните ефекти на материала мемори пяна и лечебния ефект в капсулите сребро във влакна на текстила, които излъчват сребърни йони.

Предимства / Ключови характеристики

Memory Foam пяна:

Удобството се предоставя от два слоя материал с " памет " (Memory Foam) с различни плътности , първият слой е с плътност 50 кг/м2 и дебелина 2 см и е капитониран директно в текстила на калъфа. Първият слой реагира много бързо на телесната топлина и налягане.

Вторият слой е върху основата на матрака, има 65 кг.м3 плътност и дебелина 2 см. и реагира по-бавно.

Двата слоя позволят ефикасен отпечатък на тялото и премахване на точките на натиск . Различните плътности на материалите създават постепенна реакция към формата на тялото и предлагат комфорт за всеки потребител на този матрак .

AirCell плоча ( отворена клетка ):

  • За да се образува добра подкрепа сърцевината на матрака е направена от здрав материал с плътност 30 кг / см и дебелина от 16 сантиметра. Неговата структура не се допуска гръбначния стълб да потъне много и дава ефективна подкрепа MemoryFoam пяната.
  • AirCell структурата създава ортопедичен матрак, ефективен за хора с леки болки в гърба. Благодарение на отворената клетъчна структура на материала се постига добър контрол на влажността , която се появява между тялото на потребителя и матрака. Влагата се абсорбира в матрака ( в употреба ) и след това се освобождават в атмосферата (когато матрака не се използва ) .
  • Viscoelastic пяната е материал, който реагира не само теглото , но и на топлината на тялото предоставяйки комфорт на съня без значение дали спите по корем , гръб или странично .
  • Калъфа на матрака е сваляем (с цип), с 3D лента за по добра въздушна циркулация, изработен от плат с Chablise Argentum + . Този материал осигурява много добра защита, тъй като третирането му с Argentum (текстилни влакна с микрокапсули излъчващи сребърни йони) е много добра система против акари и микроорганизми, предотвратява появата на алергични реакции.
  • Среброто е била използвано още от древни времена заради неговото антисептично и антимикробно действие. Капсулите имат средна продължителност на живота от 20 години или 40-60 многократно повече от тордичките използвани в подобни текстили.

Височина на матрака: 22 см

Гаранция 10 години и две години на калъфа

* Гаранция е за да се гарантира , че материалите няма да се деформират повече от 2,5 см от стандартния размер

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители