БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Silver Memory двулицев матрак Resta

Silver Memory двулицев матрак Resta

413,00 лв.
0.11лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Средно твърд
413,00 лв.
0.11лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Гаранция  10 години
Продуктов код - 11.01.01.
Състав - Мемори пяна, Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 22 см
Тип - Не пружинен
Марка - Реста

Описание

SilverMemory е матракът за хора, които искат много добър комфорт в едно с твърдата подкрепа на гръбначния стълб , но също искат специална защита по отношение на здравето.

  • Този матрак е направен чрез комбиниране на полезните ефекти на материала мемори пяна и лечебния ефект в капсулите сребро във влакна на текстила, които излъчват сребърни йони.

Предимства / Ключови характеристики

Memory Foam пяна:

Удобството се предоставя от два слоя материал с " памет " (Memory Foam) с различни плътности , първият слой е с плътност 50 кг/м2 и дебелина 2 см и е капитониран директно в текстила на калъфа. Първият слой реагира много бързо на телесната топлина и налягане.

Вторият слой е върху основата на матрака, има 65 кг.м3 плътност и дебелина 2 см. и реагира по-бавно.

Двата слоя позволят ефикасен отпечатък на тялото и премахване на точките на натиск . Различните плътности на материалите създават постепенна реакция към формата на тялото и предлагат комфорт за всеки потребител на този матрак .

AirCell плоча ( отворена клетка ):

  • За да се образува добра подкрепа сърцевината на матрака е направена от здрав материал с плътност 30 кг / см и дебелина от 16 сантиметра. Неговата структура не се допуска гръбначния стълб да потъне много и дава ефективна подкрепа MemoryFoam пяната.
  • AirCell структурата създава ортопедичен матрак, ефективен за хора с леки болки в гърба. Благодарение на отворената клетъчна структура на материала се постига добър контрол на влажността , която се появява между тялото на потребителя и матрака. Влагата се абсорбира в матрака ( в употреба ) и след това се освобождават в атмосферата (когато матрака не се използва ) .
  • Viscoelastic пяната е материал, който реагира не само теглото , но и на топлината на тялото предоставяйки комфорт на съня без значение дали спите по корем , гръб или странично .
  • Калъфа на матрака е сваляем (с цип), с 3D лента за по добра въздушна циркулация, изработен от плат с Chablise Argentum + . Този материал осигурява много добра защита, тъй като третирането му с Argentum (текстилни влакна с микрокапсули излъчващи сребърни йони) е много добра система против акари и микроорганизми, предотвратява появата на алергични реакции.
  • Среброто е била използвано още от древни времена заради неговото антисептично и антимикробно действие. Капсулите имат средна продължителност на живота от 20 години или 40-60 многократно повече от тордичките използвани в подобни текстили.

Височина на матрака: 22 см

Гаранция 10 години и две години на калъфа

* Гаранция е за да се гарантира , че материалите няма да се деформират повече от 2,5 см от стандартния размер

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители