БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Майорка NEW двулицев матрак от Нани

1 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Средна

Майорка NEW двулицев матрак от Нани

1 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Продуктов код: 03.01.09.

Матрак Майорка е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност  от KOVAFOAM и сваляем калъф с цип и дамаска с високо съдържание на памук от водещия европейски производител DESLEE CLAMA.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 03.01.09.
Състав - Полиуретан
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 18 см
Тип - Не пружинен
Гаранция - 5 години
Марка - Нани

Описание

Матрак Майорка е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност /30кг./м3/ от KOVAFOAM и сваляем калъф с цип и дамаска с високо съдържание на памук от водещия европейски производител DESLEE CLAMA.

 • Микроклетъчната структура на пяната позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, подобрява вентилационния ефект, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на KOVAFOAM предлагат добър телесен комфорт при лежане, защото поддържат перфектно тялото в раменете, талията и таза.
 •  Дебелият слой антиалергични силиконизирани влакна в прошивката оптимизират температурата в зоната на лежане. Вложеният слой SPUN BONDED увеличава здравината и не допуска навлизането на прах и акари в дълбочина.
 • В резултат Майорка поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. Допринася за заемане на перфектната поза за сън и не затруднява правилното кръвообращение. И всичко това при минимални усилия за добра хигиена.


 

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на двулицев матрак Майорка NEW от Нани:

 • Матрак Майорка спомага гръбначния стълб да заеме естественото си положение и се грижи за правилното кръвообращение. 
   
 • Платовете с естествени материали придават допълнителна мекота и имат антиалергична, антибактериална и антиакарна обработка, а сваляемият калъф с цип улеснява хигиената на матрака.
   
 • Анти слип ефект - не позволява на спалното бельо да се събира.

 • Модел, неотстъпващ по показатели на матраците от високия ценови клас.

 • Гаранция - 5 години.

 • Височина - 18 см. 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

1 коментара от потребители