БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Medical Memory 21см, двулицев матрак - РАЗОПАКОВАН

Medical Memory 21см, двулицев матрак - РАЗОПАКОВАН

428,00 лв.

214,00 лв.

50% намален
Средно твърд

428,00 лв.

214,00 лв.

Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : вто 10 авг. - сря 11 авг.
Двулиев матрак Medical Memory - Ergonomico
Medical Memory 21см, двулицев матрак - РАЗОПАКОВАН
Продуктов код - 204.
Състав - Мемори пяна, Полиуретанова пяна
Твърдост - Средно твърд
Вид - Двулицев
Височина - 21 см
Тип - Не пружинен
Марка - Ergonomico
Дебелина мемори пяна - 5 см.
В какъв вид се доставя - На руло
Сваляем калъф - Да

Описание

Матрака е разопакован и се продава без гаранция. Ограничени количества.

Medical Memory е изключително подходящ за хора с проблеми на гръбначния стълб и болки в гърба. Ядрото с повишена твърдост Multiflex създава стабилна ортопедична опора, която поддържа гръбначният стълб винаги в правилно положение. Анатомичният комфортна Medical Memory се осъществява от 5 см. термочувствителен memory слой. Той следва извивките, като разпределя натиска равномерно по цялототяло. Това спомага за правилното кръвообращение и подобрява съня.

Предимства / Ключови характеристики

  • Ако имате проблеми в двигателно – опорния апарат, изпитвате постоянни болки в гърба, кръста, мускулите и ставите или ако просто искате най-накрая да се наспите и да сте готови да посрещате предизвикателствата на нашето забързано ежедневие – Медикал Мемори е ВАШИЯТ МАТРАК. Специалните свойства на Медикал Мемори се дължат изцяло на комбинацията от качествени материали от изполвани в него:

  • Ядро от Multiflex, отличаващо се с висока плътност и невероятна устойчивост на натоварване, без каквато и да е следа от деформация. Важно е да се знае, че качественият МЕМОРИ МАТРАК има стабилно ОРТОПЕДИЧНО ЯДРО и именно това е функцията на Multiflex пяната.

  • Слой от 5 см. МЕМОРИ пяна – материал, превъзхождащ анатомичните свойства на латекса, правещо го предпочитан материал от водещите производители. Комбинацията от тези материали осигуряват разпределението на тежестта на тялото равномерно и пропорционално по цялата контактна повърхност. Това от своя страна допринася за свободното движение на флуиди в тялото, пълната релаксация на мускулите и ставите. Комфортът от допира и санитарните свойства на матрака се осигуряват от материалите, използвани в калъфа и техните свойства:
     
  • Плат с хипоалергенни фибри , преминал антиактериална обработка.

  • Среда, предпазваща от развитието на микроорганизмии и акари в ядрото на матрака.

  • Калъф с цип , позволяващ безпроблемно сваляне и пране при ниска температура в домашни условия.

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители