БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Perla двулицев матрак Bellanotte

870,00 лв.
Средна

Perla двулицев матрак Bellanotte

870,00 лв.
Продуктов код: 15.01.02.
Модел Perla е изключително комфортен и иновативен модел, следващ последните тенденции на автентичния италиански дизайн, асиметричен, с по-мека и по-твърда страна. Профилираните зони на матрака допринасят за максимална вентилация и още по-добра поддръжка и разпределение на тежестта на тялото.
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Информация за продукта

Модел Perla е изключително комфортен и иновативен модел, следващ последните тенденции на автентичния италиански дизайн, асиметричен, с по-мека и по-твърда страна.

Профилираните зони на матрака допринасят за максимална вентилация и още по-добра поддръжка и разпределение на тежестта на тялото. Благодарение на тях се постига по-добрата абсорбация на влагата и се създава отличен термален комфорт – най-добрият избор за хора с алергични и астматични проблеми и чувствителна кожа. 

  • Текстил: калъф от висококачествен плетен текстил Emerald Stretch.

  • Конструкция: ядро от BodyCare™ пяна, 3D профилирана високоеластична пяна, мемори пяна, вътрешен прошит калъф от чист памук.


Матрак Perla, освен с изящния си външен вид, ще ви спечели и с качествата си. Състои се от три слоя профилирана пяна, която осигурява висока проходимост на въздуха и по този начин ви предпазва от образуването на микроби и акари.

Ядрото е пакетирано в памучен калъф, в което са втъкани естествени, антиалергични, бамбукови нишки, който абсорбират влагата и създават лек и приятен затоплящ ефект.

 

Мемори пяна.

Матрака притежава слой мемори пяна, която осигурява голям комфорт на тялото, като копира извивките му. 

  Матрака е подходящ за сгъваемо легло. 
 

Ортопедичен.

Ортопедични матраци са тези, които поддържат тялото в нормална позиция за сън, т.е. осигуряват на гръбначния стълб среда, в която да заеме обичайната си “S – образна” позиция. Ортопедичната характеристика на матрака почти винаги върви „ръка за ръка” с функцията анатомичност.

 

Въздушна вентилация.

Подобрява допълнителната вентилация на въздуха вътре в матрака.

 

Двулицев матрак.

Двулицевия матрак има две лица, това дава възможност периодично да се обръща и да се ползва от двете страни и осигурява по-високо ниво на комфорт, хигиена и дълготрайност. 

 

Антибактериален.

Антибактериална и антиакарна обработка. Предпазва вътрешността на матрака от замърсяване. 

 

Доставка на руло.

При доставата матрака пристига на руло. 

     

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители