БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Pocket Balance 21 см, двулицев покет пружинен матрак - Sleepy

40 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Средна

Pocket Balance 21 см, двулицев покет пружинен матрак - Sleepy

40 reviews 0 5 5
0,00 лв.
Продуктов код: 01.01.06.

Pocket Balance е двулицев матрак с височина 21 см произведен в България от Sleepy.  Съставен е от индивидуално пакетирани "pocket" пружини и мемори пяна капитонирана в калъфа . Луксозния терморегулиращ калъф "Cool Max" контролира телесната температура и ви позволява да спите по пълноценно. Най-ортопедичната система за сън в света в комбинация с мемори пяната предоставят две степени на твърдост и усещане. Матрака се доставя напълно БЕЗПЛАТНО до всяка точка на страната. Гаранция - 8 години.

Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България

Основни предимства

SKU - 01.01.06.
Състав - Мемори пяна, Покет пружини
Твърдост - Средна
Вид - Двулицев
Височина - 21 см
Тип - Pocket пружини
Гаранция - 8 години
Марка - Sleepy

Описание

Pocket Balance - двулицев pocket пружинен матрак от Sleepy

Двулицев матрак Pocket Balance от Sleepy

Двулицев матрак Pocket Balance от Sleepy e идеалното съчетание на комфортната мемори пяна с най-ортопедичната система за сън в света - "Pocket" пружините.

Отличните ортопедични и анатомични качества на луксозния клас пружинни матраци се дължат на високо технологичния пружинен пакет Pocket System - най-здравата възможна сърцевина, в която всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределяне на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение.
Движението на пружините в покет системата гарантира постоянна циркулация на въздуха, което гарантира спокоен сън и по-дълъг живот на матрака.

Луксозната дамаска "Cool Max" спомага за регулирането на телесната температура и улеснява заспиването, като в същото време и подобрява качеството на съня. Разработен по съвременна иновативна технология, текстила "Cool Max" осигурява приятно чувство на хлад и приятна свежест. 

Втъканият в калъфа слой термочувствителна Мемори пяна , позволяват да "запомни" формата на тялото. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. Разпределя равномерно тежестта и облекчава напрежението в отделните области.

Матрака е произведен в България от Матраци Sleepy.

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на двулицев матрак Pocket Balance от Sleepy:

 • Луксозен матрак, произведен с висококачествени материали.

 • Индивидуално пакетирани "Pocket" пружини - най-ортопедичната система за сън в света.

 • Термочувствителна мемори пяна капитонирана в калъфа от едната страна. Създава оптимално усещане за комфорт и релаксация.

 • Панел от полиуретанова пяна от двете страни за максимално дълъг живот на матрака. 
   
 • Дамаска Cool Max - с охлаждащо и терморегулиращо действие.

 • 3D дишаща лента - позволява на въздуха да достига сърцевината на матрака и го предпазва от развитие на микроорганизми.

 • Антибактетриална и антиакарна защита.
   
 • Матрака се доставя навит на руло за по-лесно транспортиране и съхранение преди разопаковане.

 • Произведен в България.

 • Височина - 21 см.  (+/-1cм)

 • Гаранция - 8 години 

 • Матрака е предназначен за използване с подматрачна рамка. 

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

40 коментара от потребители