БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Pocket Deluxe 22 см, двулицев ортопедичен матрак Sleepy

597,50 лв.

221,08 лв.

63% намален
Средна

Pocket Deluxe 22 см, двулицев ортопедичен матрак Sleepy

597,50 лв.

221,08 лв.

Продуктов код: 01.01.16.

Pocket Deluxe е двулицев матрак, част от колекция 2018-та на българският производител на матраци - Sleepy. Луксозен матрак с височина от 22 см, съставен от индивидуално пакетирани покет пружини, слой 4 см мемори пяна от едната страна и слой 4 см полиуретанова пяна от другата страна го правят отличен за високи натоварвания и незабравими изживявания матрак. Предлага две степени на твърдост и усещане и 100% ортопедична опора. Луксозният калъф с втъкани сребърни нишки и Stress Zero технология го правят отличен избор за всеки търсещ здравословна и безопасна среда за сън. Предлага се с 5 години гаранция и БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Двулицев матрак Pocket Deluxe с мемори пяна и покет пружини - Sleepy
Pocket Deluxe 22 см, двулицев ортопедичен матрак Sleepy
Купи на кредит

Информация за продукта

Pocket Deluxe е двулицев матрак, част от колекция 2018-та на българският производител на матраци - Sleepy. Луксозен матрак с височина от 22 см, съставен от индивидуално пакетирани покет пружинислой 4 см мемори пяна от едната страна и слой 4 см полиуретанова пяна от другата страна го правят отличен за високи натоварвания и незабравими изживявания матрак. Предлага две степени на твърдост и усещане и 100% ортопедична опораЛуксозният калъф с втъкани сребърни нишки и Stress Zero технология го правят отличен избор за всеки търсещ здравословна и безопасна среда за сън. Предлага се с 5 години гаранция и БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България. 

Новите технологии срещат качествения сън в матрака Pocket Deluxe.

Матрак изцяло създаден за почитателите на качествения и пълноценен сън. Дизайнерите от матраци Sleepy са работили в няколко насоки проектирайки това бижу на съвременните матраци:

Луксозната височина от 22 см гарантира много по-дългият живот на матрака и устойчивостта му на високи натоварвания.

Състава на матрака предлага една от най-ортопедичните системи за сън в света, а именно :

Индивидуално пакетирани "pocket" пружини (пружини джоб) - всяка мини пружинка влиза в отделен текстилен джоб и по този начин остават независими една от друга. Този тип технология позволява на матрака правилно да разпредели теглото на тялото и да му предостави правилна подкрепа, там където има нужда.

Най-горен слой от 4 см термочувствителна мемори пяна, копира извивките на тялото и го обгръща в нежна прегръдка. Доказано е, че мемори пяната е един от най-предпочитаните материали използвани в матраците, защото намалява до минимум въртенето нощем.

От другата страна на матрака седи 4 см полиуретанова пяна, която създава по-твърдо усещане, без елемент на мемори.

С двете си степени на твърдост и на усещане, матрака се превръща в отличен избор за хора търсещи различни усещания в един единствен продукт. 

Луксозната дамаска на матрака е с втъкани сребърни нишки и технология Stress Zero. Нежно успокоява кожата, а среброто гарантира антибактериалната защита на организма.

Предимства на двулицев матрак Pocket Deluxe от Sleepy:

Съставен от покет пружини и мемори пяна - най-ортопедичната система за сън в света
Две степени на твърдост и на усещане.
Страна А с мемори пяна - средна твърдост с усещане за мекота, породено от омекотяващите качества на мемори пяната.
Страна Б с полиуретанова пяна - една идея по-твърдо усещане, без мемори ефект.
Гаранция - 5 години.

 Луксозен двулицев матрак, част от колекция 2018-та на матраци Sleepy.

 100% ортопедичен матрак специално проектиран за хора страдащи от болки в гърба, тялото и мускулатурата.

 Слой 4 см термочувствителна мемори пяна. Копира извивките на тялото и придава неповторим комфорт, като намалява въртенето по време на сън.

 Покет пружинната система представлява индивидуално пакетирани пружини в текстилен джоб. Гарантирано по-дълъг живот на матрака и несравним комфорт.

 Луксозна дамаска с втъкани сребърни нишки и Stress Zero технология. Намалява натрупания стрес в тялото и успокоява кожата.

 Дишащата структура на матрака го прави отличен антибактериален и антиакарен продукт.

Луксозна височина от 22 см .

Всички матраци Sleepy се предлагат с 30 дневен тест период.

В случай, че не останете доволен от комфорта на новия си матрак, може да го замените с друг в рамките на 30 календарни дни след покупката.

Следвайте процедурата или се свържете с нас за повече информация :

1. Попълнете формата за Връщане и замяна на продукт 
2. Очаквайте обаждане от наш служител с потвърждение на замяната.
3. Опаковайте добре матрака и прикачете към него документите за закупуване, гаранционна карта и етикет.
4. Изпратете закупеният от вас матрак до гр. Русе бул. 3-ти Март 74 тел. 0895510055 за МАТРАЦИ.БГ ЕООД, по куриерска фирма удобна за вас. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
5. След получаване на матрака в наш склад, ще ви бъде изпратен новият матрак по куриерска фирма ЕКОНТ за ваша сметка.

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители