БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Подарък към всяка поръчка над 399 лева

Онлайн магазин Matraci.bg подарява на всеки клиент закупил артикули онлайн на обща стойност над 399 лева с ДДС две луксозни възглавници, съставени изцяло от мемори пяна - Memory Anatomic от Sleepy.

Условието е сумата да е над 399 лева с ддс и да бъде в една поръчка. В случай, че към даден артикул има индивидуален подарък, опоменат в описанието, се прилага единствено индивидуалният подарък . 
*Един клиент може да получи само един подарък, независимо от броя направени поръчки. Отделните поръчки ще бъдат обединявани. ** Промоцията не важи за продукти на матраци Нани, Ergodesign и мебели Моб.

Какво представлява възглавница Memory Anatomic?

Възглавница Memory Anatomic подаръкMemory Anatomic е възглавница с анатомична извивка съставена от ядро мемори пяна и луксознен текстил. Възглавницата е отличен избор за хора спящи по гръб или на страни. Помага ви да заемете правилна поза по време на сън, като отпуска натрупаното напрежение във врата и раменете. Отлично релаксира тялото, като намалява въртенето и събуждането нощем. 

 Възглавница съставена изцяло от мемори пяна. Термочувствителен материал, копиращ топлината на тялото и "разливащ" се около него.

 Анатомична извивка, подпомага правилната поза по време на сън и намалява въртенето.

 Възглавницата е изцяло изработена от антибактериални материали.

 Сваляем калъф с цип. Пере се до 30 градуса в перална машина.