БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Black Charm Matic от РосМари

Black Charm Matic от РосМари

989,00 лв.
0.90лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
989,00 лв.
0.90лв на нощ(Изчислено на база срока на гаранцията)
Безплатна доставка за цяла България
Приблизително време за доставка : пет 24 март - пон 27 март
Гаранция  3 години
Купи на кредит
Продуктов код - 05.09.29.
Марка - РосМари

Описание

Система Black Charm - Matic с дистанционно  е изработена от фирма Геномакс под марката РосМари. Основното, което отличава този луксозен модел от другите рамки е съчетанието от най-иновативните системи, които му придават съвсем нови удобства.

Опция "Matic" представлява специална конструкция, разположена вертикално по двете страни на ламелната скара. Към нея е свързана Infra Red клетка, която е с дистанционно управление. Има възможност за избор на множество позиции за главата и краката, което допринася за отстраняване на напрежението в лумбалната област и подобряване на кръвообръщението.Тук ламелите са поставени в еластични обувки с по-широка основа, групирани по двойки и с допълнителни протектори за устойчивост.
Удобство, което не предлагат други модели, е функцията Flex Box. Чрез моторния механизъм рамката автоматично се повдига, осигурявайки достъп до подматрачното пространство.
 

Основения градивен материал е пресована букова дървесина с идеална здравина и гладкост. Има 28-30 бр. индивидуални букови ламели, плюс няколко двойни ламели в средата с регулатори за твърдост. Размерите на плътната основа са 70-75 мм. височина и 45-50 мм. Ширина.

Опцията за регулиране на твърдосттa, позволява оформянето на комфортна зона, съобразена с индивидуалните предпочитания на потребителя.

Предимства / Ключови характеристики

 • Четири комфортни зони. Чрез по-еластичните си ламели и по-меки и пластични обувки, освобождава напрежението в раменете и позволява на врата да остане в изправена позиция.

 • Лумбалната област е изключително важна област за хора с проблеми в кръста. Освен втвърдяване на зоната, вградената система позволява чрез тристепенно регулиране на височината да се повдига осезаемо в тази област.

 • Двустранно осово движение на ламелите.

 • Обувки за ламели, непозволяващи на матрака да не достига твърда основа.

 • 3 години гаранция 
 • Свържи се с нас

  Имаш още въпроси?

  Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

  0 коментара от потребители