Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Каква подматрачна рамка да изберем ?

Малко след като сте се сблъскали с идилията да си закупите нов матрак, разбирате, че към него трябва да закупите и подматрачна рамка (ламелна рамка). За по-голяма част от потребителите, това звучи като нещо ново, защото голяма част от тях са ползвали еднолицеви матраци, които имат вградетна такава. Но тъй като новите тенденции в областта на матраците наложиха предлагането на все повече двулицеви матраци, идва момента когато трябва да сложите край на стария еднолицев матрак и да си вземете двулицев с рамка.

На пазара се рпедлагат няколко разновидности на ламелни рамки, като могат да се категоризират в няколко категории.

Стандартните рамки се свеждат до няколко вида:

  • Дървени рамки. Обикновенно това е по-евтин вариант, но в никакъв случай не може да се говори за лошо качество. 
  • Метални рамки. Предназначени за хора, които държат на здравината на метала и  оценяват неговите качества.
  • Система Flex която притежава еластично легло на ламела, позволяващо вертикално и осово движение. 

Разновидност на металните и дървените рамки има с опция за повдигане на главата, подходящи за хора със затруднено изправяне от леглото или за хора които обичат да прекарват повече време в леглото, като например да си четат или да гледат телевизия. Предлагат се : дървена рамка с повдигане на главата и дървена рамка със система flex и повдигане на главата.  

Рамки с повдигащ - амортисьорен механизъм . Най-удачния вариант за пестене на пространство в дома ви. Механизма се монтира за леглото и от тук на сетне имате огромното пространство под леглото си, в което може да прибирате одеала и завивки, както и много други атрибути. Предлага се в няколко варианта - Dream Flex с повдигащ механизъм , стандартна дървена рамка с повдигащ механизъм  и метална рамка с повдигащ механизъм

Рамки с крачета - това е вариант за хора които не искат да закупуват легло или разполагат с малко пространство за спалня.  Крачетата се монтират към рамката и тя моментално се превръща в новото ви легло. Предлагат се стандартни дървени рамки с крачета и система Flex с крачета .

 Стандартна метална рамка с контролиране на твърдостта на матрака. 

Метална рамак с система flex

 Дървена рамка със система flex

. Стандартна дървена рамка