Нужда от помощ? Свържете се с нас

0895 51 00 55
0Кошница

Вашата кошница е празна.

Продуктът е успешно добавен във Вашата количка.

Покупка на матрак онлайн

С навлизането на новите технологии онлайн пазаруването стана част от живота ни. Вече може да си закупите всичко онлайн, от козметика, до дрехи, обзавеждане за дома, че дори и да си напазарувате храна само чрез няколко клика на мишката.

Неминуемо това е голям стрес за потребителя и изникват много въпросителни дали всичко ще мине гладко и продукта ще пристигне такъв, какъвто ни трябва. Тук е мястото да ви уверя, че онлайн пазаруването е все по-лесно и сигурно,  от всякога.  Онлайн магазините работят денонощно за да задоволят изискванията на свойте клиенти, всичко което трябва да направите е да сложите продукта във виртуалната кошница и да завършите поръчката. 

На много хора сигурно им звучи налудничево, че могат да си купят матрак онлайн, но това е факт и е по-лесно от когато и да било.

Подредено в продуктови категории, сортирано за максимално улеснение на клиента с подробна информация и снимков материал, а най-важното винаги може да се обадите на консултант по телефона и той да ви помогне с избора на матрак.

 

Ето и няколко предимства на онлайн магазините спрямо стандартните магазини за матраци :

  • Покупката може да стане 24/7 

Точно така ! Онлайн магазина няма работно време. Не е необходимо да чакате нервната продавачка да щракне ключалката и да отвори, ние сме отворени денонощно.  Независимо дали сте се събудили в 3 през ноща от болки в гърба, причинени от неудобния матрак, ние сме на разположение да направите своята поръчка и тя да бъде обработена на сутринта от нашите служители.

  • Професионална консултация 

При всяко едно затруднение при избора на матрак или лутане между многото продукти, вие може да се свържете с нашите консултанти по телефона и те да ви дадът своя най-добър съвет. Ние имаме голям опит с матраци и винаги сме готови вежливо да ви посъветваме на какво да се спрете.

  • Безплатна доставка

Да ! Ние доставяме безплатно. Без излишни въпроси и пазарене. Всички наши продукти се доставят безплатно до клиента. Независимо от размера на матрака. Единствено не качваме по етажите на блока, но и за това има решение - матраците навити на руло, изключително удобни за пренасяне и качване по етажите.

  • Всичко на едно място 

Стига вече с ходенето по безбройните магазини. Ние сме подбрали най-доброто от което имате нужда на едно място, сортирано и подредено за максимално удобство на клиента. Търсачката ни за матраци е безупречна. Задавате необходимите критерии и тя веднага ви показва перфектният матрак за вас.

  • Плащането

При нас плащате чак след получаването на матрака. Точно така, не е необходимо да се притеснявате, че ние ще ви излъжем, поръчайте матрака от който имате нужда и ние ще ви го доставим. Ще платите чак когато се уверите, че това е продукта, които сте поръчали.

Надявам се, че сме ви убедили в предимствата на онлайн пазаруването. Не се колебайте и опитайте - много е лесно.. 

Онлайн магазин за матраци ви пожелава приятно пазаруване !