БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
0895 51 00 55

Система Flex Matic с крачета от РосМари

729,00 лв.

Система Flex Matic с крачета от РосМари

729,00 лв.
729,00 лв.
Продуктов код: 05.09.28.
Система Flex - Matic c дистанционно е рамката, която успешно съчетава предимствата на система Flex с опция Matic и има 4 крачета, за използване,като самостоятелно легло.
Виж повече
Безплатна доставка до 24 часа за цяла България
Купи на кредит

Основни предимства

SKU - 05.09.28.
Гаранция - 2 години
Марка - РосМари

Описание

Система Flex - Matic c дистанционно е рамката, която успешно съчетава предимствата на система Flex с опция Matic и има 4 крачета, за използване,като самостоятелно легло.

Иновативната технология се състои от от електрически мотор (220 V) с дистанционно управление (с кабел), което дава възможност за движение по цялата рамка и за избор на различни пози - глава и крака.

Конструкцията се състои от 28-30 броя букови ламели и плътна основа. Основата е от букова дървесина, с пресовани еднопосочно влакна, за по-добра здравина и естетика. Височината на основата е 55-60 мм., а ширината 22 мм., с еластичните обувки за ламелите, монтирани по двойки към плътната основа. Тяхното предимство е способността им да поемат вертикални и осови движения при запазване на устойчивост и безшумна експлоатация.
Ортопедичното предимство се състои в системата от двойни ламели по средата, която регулира степента на потъване на тялото и твърдостта.

 

Гаранция: 2 години

Нестандартни размери по поръчка на клиента само след запитване

Предимства / Ключови характеристики

Предимства на подматрачна рамка Система FLex Matic вариант с крака от РосМари:

 • Три комфортни зони. Възможност за регулиране твърдоста на ламелите в областа на кръста.
   
 • Тази система позволява по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област.
   
 • Еластичните легла на  ламелите, позволяват  вертикално и осово движение, това дава възможност за  перфектното им нагаждане по матрака, освобождавайки го във всяка една зона.
   
 • Тази подматрачна рамка е предназначена за безпружинни еластични матраци, както и за матраци с пружинен пакет  “Pocketed springs”.
   
 • Вариант с крака. Не е необходимод а се поставя в легло.
   
 • 2 години гаранция. 

  Предназначена за безпружинни еластични матраци,както и за матраци с пружинен пакет  “Pocketed springs”.
     

Свържи се с нас

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. 0895 51 00 55 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

0 коментара от потребители